کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

فرجي‌دانا برمخالفت با طرح‌قرون‌وسطايي‌افتخار كند

طرح دانشجويان‌ستاره‌دار را به‌زباله‌دان بياندازيد

28 مرداد 1393 ساعت 12:35

گروه سياسي: يكي از موارد استيضاح وزير علوم اين است: بازگشت جوانان رعناي ايران موسوم به دانشجويان ستاره دار! به كلاس هاي درس!! فردا مي‌تواند روز كوبيدن ميخ به تابوت اين طرح و قانون نانوشته و مسخره، مضحك و قرون وسطايي باشد كه سالهاست تبعيض و نابرابري را به اوج خود رسانده و از همين روي سيل مهاجرت نخبگان از ايران ركورد شكسته است. فردا وزير علوم بايد بر قرون وسطايي بودن اين طرح كه ريشه در دوران سياه انگيزه‌اسيون قرون وسطا دارد تاكيد و بر عدم پايبندي بر آن تاكيد و افتخار كند. اين طرح خودساخته توسط دولت مورد حمايت افراطيون، بايد توسط دولت روحاني به زباله‌دان انداخته شود، خصوصا اينكه زشتي آن به اندازه اي است كه حتي دولتمردان قبلي هم در مقابل دوربين‌ها، جرات دفاع از آن را نداشته و منكر اجراي آن مي شدند!


داود حیدرخانی


«برخی اوقات باید هرآنچه در دل دارید، بیرون بریزید. در این شرایط می توان رسانه ها و یاران ضعیف و قوی را بهتر شناخت. مخاطب من در سخنان اخیر، نقطه مقابل شیردل بود نه منتقدین. تخریب کنندگان به اتاق عملیات وارد شده اند و جملات متناسب با تخریب را به کار خواهم برد. آنها که می خواهند به انتخاب مردم و منافع ملی به دلایلی پشت کنند باید بدانند، نظام با آنها صریح سخن خواهد گفت.»

آنچه در صدر این نوشته بیان گردید سخنان رئیس جمهور در چهارشنبه گذشته بود که به نوعی بیانگر فضای سیاسی این روزهای جامعه و نشانگر نوع رفتار برخی از مدعیان سیاستمداری کشور است که به مانند همیشه علم دلسوزی نظام و مدعی العمومی خویش را در بوق و کرنا کرده اند و راهی را پیش گرفته اند که به هر جایی امکان ختم شدن دارد به جز انطباق با خواست عمومی مردم و منافع ملی و در سطحی دیگر، منافع نظام.

مغلطه در نیات، گفتار و رفتار عده ای، آنچنان با اضافه خواهی ها و انحصار طلبی های بیرون ماندگان از قدرت منافی و در تضاد است که از هر زاویه ای که نگریسته می شود، دم خروسی قابل مشاهده است و به همان میزان از اعتبار سخن ها و به نوعی قسم ها کاسته می شود. هنوز اعضای کابینه تدبیر و امید، شمع یک سالگی دولت را فوت نکرده اند که ناراضیان از انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهور، در تلاشند تا در تکمیل عملیات سنگ اندازی و ایجاد شبهه در عملکرد و توانایی یاوران تدبیر و امید، شاگرد اول کابینه را به پای میز استیضاح برند تا اگر در بحث هسته ای با تأییدات ضمنی و بعضا صریح رهبری عالی نظام، مجبور به کاستن از هجم اعتراض گردیده اند، اگر در مسائل اقتصادی به سبب حقایق موجود و قابل لمس برای عامه، سخنی برای گفتن نداشته و عرصه ای برای عرض اندام ندارند و چه بسا عملکرد شفاف "آن مرد" در اقتصاد و وضعیت معاش عمومی و آمار پول های سرگردان و ارقام ناپدید شده، جایی برای سخن اضافه نگذاشته است، سایر حوزه های به ظاهر کم اهمیت را مورد هدف قرار دهند تا شاید دو هدف قابل تحصیل باشد.

اول: در صورت عزل وزیر، آنچه مورد خواسته مخالفان قرار خواهد گرفت، معرفی فردی همسو و یا با کمترین زاویه با چنین تفکری خواهد بود. در غیر این صورت نیز، آنچه قانونا در اختیار مجلسیان است عدم موافقت با وزیر معرفی شده خواهد بود. این رفتار اگرچه در روزهای نیمه تعطیلی دانشگاه ها کلید می خورد تا شاید کمترین مخالفتهای مجموعه هدف این وزارت خانه یعنی دانشجویان و اساتید را در پی داشته باشد، اما کشیده شدن امتداد این ماجرا به روزهای آغازین سال تحصیلی جدید غیر قابل اجتناب خواهد بود و از همین روست که این عده می توانند در ادامه به تشنج در دانشگاهها و اعتراضات دانشجویی برای بهره برداری سیاسی و اعمال فشار بیشتر بر دولت، دل خوش دارند. موضوعی که در نهایت امیدوارند به قبول خواسته ایشان از سوی رئیس جمهور و تأمین نظرات این عده ختم گردد.

دوم: فارغ از نتیجه جلسه استیضاح، آنچه در مقطع کنونی قابل دسترسی به نظر می رسد، برهم زدن تمرکز دولت در سایر امور است. بی تردید برهم خوردن تمرکز دولت و دولت مردان در برنامه ها و برنامه ریزی های پیش رو، امکان بروز خطا در سایر حوزه ها و به نوعی "گزک دست عده ای دادن" را تقویت می نماید و این نیز مورد دیگری است که با فراهم نمودن شرایط اشتباه، اولین لغزش را به حساب برگ برنده می توان گرفت، پرداخت و بزرگ نمایی کرده و بهره برداری نمود.

اما تمام آنچه گفته شد، بی تردید نه مطلوب مردمی است که تدبیر و امید را برگزیدند تا با ایجاد امید در خود و رئیس جمهور منتخبشان در سال گذشته، امکان تدبیر را فراهم نمایند و اینک امیدوارانه منتظرند تا به پشتوانه تدابیرش امیدوارتر از گذشته، تعالی و پیشرفت را تجربه کند و نه مطلوب رئیس جمهوری است که سنگینی بار مسئولیت آرای مردمی را بر دوش خود و همکاران خود حس می کند. اگر برای عده ای ستاره دار شدن فرزندان عامه مردمان این مرز و بوم، آن هم به ناحق، باعث افتخار و فخر فروشی است و ستاره دار شدن به حق خود و وابستگانشان تلخ و مستوجب اخلال و استیضاح، برای رئیس جمهور و وزرای کابینه اش، عمل به وظیفه و پاسخگویی شایسته به اعتماد مردم نزد وجدان خویش، افتخار آفرین است.

جایگاه مجلس بی تردید سزاوار افرادی است که در ارتباطی نزدیک با موکلانشان باشد، شنوای حرفهای مردمی باشند که از ستاره های بی دلیلی که بر پیشانی فرزندانشان حک شده است نالانند، از افت کیفیت کلاس ها و برخی اساتید جذب شده بر اساس رابطه و نه محق جایگاه استادی، شکایت دارد و از سیاست بازی در دانشگاه ها به جای ترقی علمی همراه با آگاهی سیاسی دانشجویان گلایه دارند. حافظه مردم این دیار هرقدر هم ضعیف باشد، مردی و مردانگی را و شهامت و جوانمردی را هرگز فراموش نمی کند. برای مردم همانقدر که ارتباطات مسئولین با مردم ارزشمند است، زد و بندهای سیاسی و بهره کشی های سیاسی از نام مردم مذموم و ناپسند است و از اعتبار چنین رفتارگرانی می کاهد.

تا پایان این هفته، پروژه استیضاح وزیر علوم روحانی به اتمام می رسد، اما این به آن معنا نیست که پرونده سنگ اندازی ها و اشکال تراشی های عده ای به پایان خواهد رسید. برای عده ای فضای آرام، نه امکان نمود دارد و نه شرایط نمو! آن مجلسیانی که در دوره گذشته دولت، راضی از نوع رفتار "آن مرد" سکوت اختیار کرده بودند و تمام قد، توهین ها و رفتارهای وی را به استقبال پذیرا بودند و مدام در صدد توجیه رفتارها و گفتار ایشان بودند و از شرایط آن شاید متنفع، در فضای جدید می کوشند تا تغییر شرایط را به مسیری هدایت کنند که مطلوب خویش و موجب تعالی خویش و نفع یابی خود باشد.

برای ایشان جلسه استیضاح فرجی دانا موقعیتی برای عرض اندام است تا دیده شوند تا فراموش نکنیم هنوز هم عده ای آرامش و پیشرفت را بر نمی تابند. برای ایشان وساطت رئیس مجلس برای بازپس گیری سوال، حمایت مردم از تدابیر دولت و در سطحی بالاتر صحیح یا نادرست بودن اقدامات مسئولان ملاک نیست چراکه برای این عده، نفع شخصی و گروهی از هر منفعت و حقیقتی بالاتر است ولو آن، منافع ملی و منافع نظام باشد.


کد مطلب: 51709

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/article/51709/طرح-دانشجويان-ستاره-دار-به-زباله-دان-بياندازيد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir