>> خُرمالوی کن - تصاوير بزرگ - بهار نیوز
 
به روز شده در ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ - ۱۰:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۳۰ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۲۴۱۹۴۳

خُرمالوی کن

گروه عکس: برداشت خُرمالو از باغات سولقان بخش کن تهران در فصل پاییز، از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواخر آذر ماه بسته به شرایط آب و هوایی این منطقه طول می‌کشد. میزان برداشت خُرمالو بسته به وسعت باغ دارد که به طور میانگین تا ۳ تن از هر هکتارمی‌باشد و بیشتر این محصول روانه بازار تهران و حاشیه آن می‌شود.