شربت معده در روغنهای سرخ کردنی!
24 خرداد 1396 ساعت 11:48
گروه جامعه: رئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای شفافیت روغنهای سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه میکنند که سلامت مردم را به خطر می اندازد.
محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، با اشاره به استفاده از شربت معده در روغنهای سرخکردنی اظهار کرد: روغنهای سرخ کردنی برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغنها را تعویض کرد. وی عنوان کرد: در برخی از کارگاههای ساخت شیرینی متاسفانه از روغنهای سرخکردنی به دفعات فراوان استفاده میکنند و همین امر سبب سیاه شدن روغن میشود و متاسفانه بسیاری از افراد برای از بین بردن سیاهیهای روغن و شفاف کردن آن شربت معده را با آن ترکیب میکنند.
کد مطلب: 131838