به روز شده در ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۱۸:۴۸
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۱۴ ساعت ۱۶:۱۶
کد مطلب : ۱۴۹۳۵۴

فلافل بخورید تا پوکی استخوان نگیرید!

گروه علمی: یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تاثیر فلافل در استحکام استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان خبر داد.
فلافل بخورید تا پوکی استخوان نگیرید!
ماده اولیه اصلی فلافل با سس ارده، نخود است؛ نخود ارزش غذایی بالایی برای بدن دارد همچنین اگر در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده خوب دقت شود این غذا خاصیت دارویی هم پیدا می‌کند.فلافل با سس ارده حاوی پروتئین، روی، فولات، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم، سدیم، نشاسته، روغن‌های گیاهی مانند زیتون و کنجد، اسید آمینه‌های مختلف، انواع ویتامین‌های A.، C.، D.، E.، گروه ویتامین‌های B. مانند B۱ و B۲ است.
برای بررسی خواص فلافل با سس ارده و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی، گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید:
نکاتی که در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده باید رعایت شود
حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی،درباره نکاتی که در تهیه مواد اولیه و پخت فلافل با سس ارده باید رعایت شود، اظهار کرد: این غذا بهتر است که به شکل خانگی از مواد اولیه مرغوب تهیه یا از مکان‌های مطمئن خریداری شود.وی افزود: برخی از اغذیه‌فروشی‌ها برای پخت فلافل از جوش شیرین، بیکینگ پودر و روغن‌های صنعتی استفاده یا برخی اوقات فلافل را زیاد سرخ می‌کنند بنابراین ارزش دارویی این غذا از بین می‌رود؛ مصرف این نوع فلافل‌ها عوارضی مانند سوزش سردل، ترش کردن و زخم معده، التهاب روده، کم‌خونی و بروز جوش را به همراه دارند.
مهم‌ترین خواص فلافل با سس ارده
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص فلافل با سس ارده بیان کرد: این غذا موجب کاهش کلسترول خون می‌شود و نیاز به انسولین را در مبتلایان به دیابت کاهش می‌دهد.عظمایی تاکید کرد: فلافل با سس ارده انرژی بدن را افزایش می‌دهد بنابراین برای ورزشکاران بسیار مفید است؛ این غذا باعث تقویت عمومی بدن، قوای جنسی و سیستم ایمنی هم می‌شود.وی درباره خواص دیگر فلافل با سس ارده تصریح کرد: فلافل با سس ارده اشتهاآور و خون‌ساز بوده و برای استحکام استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان هم مفید است.عظمایی یادآور شد: فلافل با سس ارده کبد، طحال و کلیه‌ها را تقویت می‌کند و برای دستگاه تنفسی به ویژه ریه‌ها بسیار مفید است؛ مواد استفاده شده در تهیه این غذا هم خواص آنتی‌بیوتیکی دارند.