کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رابطه آلرژی و تغذیه در فصل بهار

17 ارديبهشت 1397 ساعت 17:53

گروه علمی: حساسیت فصلی یکی از مشکلاتی است که با آغاز فصل بهار و گرده افشانی گیاهان، بسیاری از افراد را درگیر می‎کند، به منظور کاستن از شدت حساسیت‎های فصلی، پیروی از یک سری رژیم‌های غذایی خاص ضروری است.


به گزارش ایسنا، دکتر«حسن فرهاد غیبی»، متخصص تغذیه در این‌باره اظهار کرد: فصل بهار، فصل بیداری طبیعت بوده و با آغاز گرده‎افشانی گیاهان، برخی افراد دچار آلرژی می‎شوند، رعایت برخی رژیم‎های غذایی می‎تواند در کاهش شدت و پیشگیری از حسایت فصلی موثر باشد.وی با تأکید بر ضرورت خودداری از استفاده از مواد غذایی کهنه و انبار شده گفت: برخی میوه‎های خارج از فصل مانند مرکبات، در فصل بهار نیز در بازار موجود هستند، اما ویتامین‎های این میوه‎ها به خصوص ویتامین C بسیار کم شده و ارزش غذایی چندانی نخواهند داشت، از این‌رو توصیه‎ می‎شود از میوه و سبزیجات تازه در این فصل استفاده شود.وی با بیان این‌که برای پیشگیری از حساسیت فصلی و کاستن از شدت آن نیاز به تقویت سیستم ایمنی بدن است، گفت: ویتامین‎های A، C و زینک، نقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‎کنند و استفاده از برخی گوشت‎ها، سبزیجات تازه و محصولات لبنی تا حد زیادی این مواد را برای بدن تأمین می‎کنند.این متخصص تغذیه افزود: مصرف منابع غذایی و میوه‎هایی که منبع ویتامین هستند، گام موثری در پیشگیری از آلرژی به شمار می‌آید، ویتامین A در محصولاتی به رنگ‎های زرد، قرمز و نارنجی یافت شده و بتاکاروتن موجود در این محصولات در بدن، تبدیل به ویتامین می‎شوند.وی در ادامه با اشاره به حساسیت برخی به میوه‎هایی مانند خربزه گفت: این افراد می‎توانند با جایگزین کردن سایر میوه‎ها و مصرف غذا بر حسب هرم غذایی، رژیم غذایی متعادل و مناسبی داشته و از حساسیت نیز پیشگیری کنند.غیبی خاطرنشان کرد: توصیه می‎کنیم افراد، حتی‌الامکان از میوه‎های نوبرانه استفاده نکنند، چون اکثر این میوه‎ها نارس بوده و علاوه‌بر تحمیل هزینه‌‏ی زیاد به خریدار، از ویتامین‎های چندانی نیز برخوردار نیستند، از این‌رو مصرف آن به خصوص توسط گروه‎های پرخطر، کودکان و سالمندان، توصیه نمی‎شود.


کد مطلب: 149641

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/149641/رابطه-آلرژی-تغذیه-فصل-بهار

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir