به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ - ۱۹:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۰۱ ساعت ۱۶:۱۸
کد مطلب : ۱۶۵۳۳۵

هجدهمین روز اعتراض‌ کارگران نیشکر هفت‌تپه

گروه جامعه: کارگران نیشکر هفت‌تپه، امروز در هجدهمین روز اعتراض‌های خود، مقابل فرمانداری شهرستان شوش تجمع کردند و بار دیگر بر درخواست‌های خود مبنی بر دریافت حقوق معوقه و واگذاری مالکیت این مجتمع صنعتی به بخش دولتی یا کارگران (تحت نظر شورای کارگری) و آزادی همکاران زندانی خود تاکید کردند.
هجدهمین روز اعتراض‌ کارگران نیشکر هفت‌تپه
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان هم گفت: با پیگیری‌های انجام شده یک ماه از مطالبات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه شوش امروز  پرداخت و به حساب کارگران واریز شد.  شریعتی اظهار داشت: مجموع این پرداختها هشتاد میلیارد ریال بوده است که توسط مالک به حساب کارگران شرکت واریز شد. یک ماه حقوق معوقه دیگر کارگران نیز طی روزهای آتی به حسابشان واریز خواهد شد. استاندار خوزستان تاکید کرد: مالک این شرکت روز گذشته در کمیسیون کارگری استان خوزستان حاضر شد و قول داد تمامی معوقات کارگران این شرکت را در سریعترین زمان ممکن پرداخت نماید.

وی گفت: همچنین 15 میلیارد ریال برای اور هال کردن و به روز کردن شرکت تخصیص یافت که بزودی کار به روزرسانی شرکت هم آغاز خواهد شد. استاندار خوزستان روز گذشته وعده رفع مشکل کارگران شرکت نیشکر هفت تپه را داد و عنوان کرد: این کارخانه خط تولیدی قدیمی و نیروی مازاد دارد اما تمهیداتی برای برون رفت از مشکلات کارگران در نظر گرفته شده است.غلامرضا شریعتی بیان کرد: اورهال این کارخانه در 35 سال گذشته انجام نشده و کارخانه با انجام این کار به کارخانه ای جدید تبدیل می شود. وی درخصوص رسیدگی به متهمان پرونده کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: این موضوع باید از سوی دستگاه قضایی بررسی شود البته ما نیز این موضوع را رصد و دنبال می کنیم تا مشکل خاصی پیش نیاید.

دیروز، دیکریم یاوری که به نمایندگی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی مشکلات کارگران نیشکر هفت تپه به شوش سفر کرده بود، در نشست با تعدادی از کارگران این شرکت در سالن اجتماعات فرمانداری شوش افزود: حسب دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جلسه کمیسیون کارگری استان خوزستان به منظور پیگیری مشکلات بنگاه های اقتصادی با هماهنگی استاندار خوزستان برگزار و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شد.

وی ایجاد تشکل رسمی کارگری برای کارگران هفت تپه را ضروری دانست و اظهار داشت: کشت و صنعت نیشکر هفت تپه متعلق به کارگرانی است که در گذشته، حال و آینده در این شرکت فعالیت کرده و خواهند کرد. مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: انتظار از کارگران این است که فعالیت خود را در شرکت از سر بگیرند و بریدن نی ها و اورهال کردن شرکت را مدنظر قرار دهند. شرکت هفت تپه شهرستان شوش در استان خوزستان یکی از شرکتهای بزرگ تولید نیشکر کشور است که بیش از یک هزار و 500 کارگر دارد و سال گذشته در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد. این شرکت چند ماهی است که به دلیل پرداخت نشدن حقوق کارگران آن با تنشهای کارگری مواجه است.