به روز شده در ۱۳۹۸/۰۲/۳۱ - ۱۰:۴۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ ساعت ۱۱:۳۵
کد مطلب : ۱۷۴۲۷۰

شرایط تحصیل در استرالیا با صبا پلن

شرایط تحصیل در استرالیا با صبا پلن
گروه جامعه: یکی از روش های مهاجرت به استرالیا، اقدام از طریق تحصیل در این کشور است. کشور استرالیا همواره در طول سالیان متمادی از مقاصد اصلی برای ادامه تحصیل برای متقاضیان بوده است. امکانات تحصیلی بسیار خوب در کشور استرالیا، زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی، تحصیل در دانشگاه های معتبر و امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی و تدریس دروس به زبان انگلیسی، موجب شده است تا دانشگاه های کشور استرالیا همواره مورد استقبال متقاضیان ایرانی قرار گیرد. 

دانشجویان در استرالیا اجازه کار نیمه وقت در حین تحصیل را دارند
در این مقاله سعی کرده ایم به صورت کامل به بررسی شرایط تحصیل در استرالیا بپردازیم.

تحصیل در استرالیا در مقطع لیسانس:
مزایای تحصیل مقطع لیسانس در کشور استرالیا
به طور کلی، مزایای تحصیل در دروه لیسانس در دانشگاه های استرالیا را می توان به صورت زیر دسته بندی نمود.
1. تحصیل با شهریه مناسب.
2. زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی.
3. امکان ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری.
4. تحصیل در دانشگاه های معتبر.

طول دوره لیسانس
 دوره لیسانس در کشور استرالیا 3 سال به طول می انجامد ممکن است طول این دوره در رشته هایی نظیر فیزیوتراپی، دامپزشکی و هنر به دلیل ماهیت این رشته ها، طولانی تر است.
مهاجرت به استرالیا
هزینه تحصیل
تحصیل دوره کارشناسی در کشور استرالیا رایگان نبوده و دانشجویان می بایست شهریه پرداخت کنند. به طور معمول، هزینه تحصیل دوره کارشناسی در کشور استرالیا برای دانشجویان بین المللی 15 تا 33 هزار دلار استرالیا در سال است.
 
مدارک مورد نیاز
1- دریافت، تکمیل و ارسال فرم درخواست به صورت آنلاین.
3-آپلود ترجمه رسمی انگلیسی یا استرالیای مدارک تحصیلی دیپلم ، متوسطه و غیره.
4-آپلود ترجمه رسمی انگلیسی یا استرالیای ریز نمرات تحصیلی دوره دیپلم ، متوسطه و غیره.
5-پاسپورت معتبر
6-عکس پاسپورتی
7-ارائه گواهی تمکن مالی، به طوری که نشان دهد شما از نظر مالی در وضعیت مطلوبی هستید.
8- مدرک زبان آیلتس

تحصیل در استرالیا در مقطع  فوق لیسانس
سال تحصیلی در کشور استرالیا از ماه فوریه آغاز می شود و شامل 2 ترم تحصیلی است.
ترم اول: از ماه فوریه تا ژوئن.
ترم دوم: از ماه جولای تا نوامبر

مزایای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور استرالیا
به طور کلی، می توان مزایای تحصیل در دروه فوق لیسانس در دانشگاه های استرالیا را به صورت زیر دسته بندی نمود.
1. تحصیل در معتبرترین دانشگاه های جهان.
2. زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی.
3. امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی.
4. تحصیل به زبان انگلیسی.
5. دریافت مدرک از دانشگاه های معتبر در سراسر جهان.
6. کیفیت بالای تدریس.
 
انواع دوره های فوق لیسانس در کشور استرالیا
  • Traditional Masters
دوره های کارشناسی ارشد آکادمیک هستند که این امکان را به متقاضی می دهد تا یک رشته خاص را با جزئیات کامل فراگیرد. این مدرک معادل سایر مدارک فوق لیسانس نظیر MSc و MA در کشورهای دیگر نظیر انگلستان است.
  • "Change of Direction" Masters
این دوره بیشتر برای متقاضیانی است که علاقه مند به گذراندن دوره تخصصی بیشتر در یک فیلد جدید هستند.
  • Graduate entry professional qualification
برای متقاضیانی است که مدرک کارشناسی مرتبط داشته و قصد دارند به طور حرفه ای در یک شغلی تجربه کسب کنند. این دوره برای متقاضیانی که قصد ورود حرفه ای به یک شغل را دارند و قصد دارند تجربه کسب کنند، مناسب است. برای مثال، چنانچه متقاضی قصد داشته باشد تا معلم شود، داشتن این مدرک امتیاز محسوب می شود.
  • Professional Development Masters
این دوره بیشتر برای متقاضیانی است که قصد ارتقای شغلی از طریق گذراندن دوره های آموزشی تکمیلی دارند. برای مثال، شغل متقاضی دبیری است و قصد دارد مهارت های مدیریت آموزشی خود را توسعه و ارتقا بخشد.

طول دوره فوق لیسانس در استرالیا
به طور کلی، دوره فوق لیسانس در کشور استرالیا1 تا 2 سال به طول می انجامد.
  • دوره های ارشد معمول که با کورس های آموزشی همراه هستند معمولاً 18 ماهه هستند.
    مدت زمان دوره های ارشد که شامل گذراندن دروس عملی است، ممکن است بیشتر باشد.

     
دوره های کارشناسی ارشد پژوهش محور (Master by Research)
 این دوره ها نیز جزو دوره های آکادمیک محسوب می شوند. در دوره فوق لیسانس پژوهش محور، معمولا یک سال بر روی تحقیق زمان گذاشته می شود. شرایط پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد پژوهش محور در هر دانشگاه متفاوت است، اما معمولاً متقاضیان می بایست پروپوزال تحقیقاتی خود را که شامل اهداف تحقیق است، برای دانشگاه ارسال نمایند.
تحصیل در استرالیا
هزینه تحصیل و بورسیه (Fees & Funding)
هزینه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور استرالیا بسته به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت خواهد بود برای دانشجویان بین المللی هزینه های دقیق دوره کارشناسی ارشد توسط هر دانشگاه به صورت جداگانه محاسبه می شود. علاوه بر این، هزینه های مربوط به کتاب و جزوه نیز متغیر بوده و متناسب با هر دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت خواهد بود.

مدارک مورد نیاز
1. دارا بودن مدرک کارشناسی در رشته های مرتبط از دانشگاه های معتبر
2. ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه رسمی ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی.
3. رزومه
4. گذرنامه با اعتبار 6 ماهه
5. انگیزه نامه (SOP)
6. سوابق کاری در صورت وجود
7. ارائه گواهی تمکن مالی، به طوری که نشان دهد شما از نظر مالی در وضعیت مطلوبی هستید.

امکان کار دانشجویی در مقطع فوق لیسانس
دانشجویان با داشتن ویزای دانشجویی در کشور استرالیا، اجازه کار به میزان هر دو هفته 40 ساعت را در این کشور خواهند داشت. درآمدی که دانشجویان در حین کار پاره وقت بدست می آورند، تنها می تواند به عنوان کمک هزینه زندگی درنظرگرفته شود و دانشجویان با کار پاره وقت امکان تامین هزینه مربوط به شهریه دوره تحصیل خود را نخواهند داشت.
تحصیل مقطع دکتری در استرالیا:
تحصیل دکتری در استرالیا همراه با بورس تحصیلی، شرایط ایده آلی را برای فرد دانشجو فراهم می نماید .
مزایای تحصیل در مقطع دکتری در کشور استرالیا
1. تحصیل در معتبر ترین دانشگاه های دنیا. هفت دانشگاه این کشور از نظر رتبه بندی جهانی، جزء 100 دانشگاه برتر دنیا هستند.
2. زندگی در کشوری با استانداردهای رفاهی بالا.
3. زندگی در کشوری که زبان اصلی مردم آن انگلیسی.
4. امکان همکاری با برترین محققین دنیا.

ساختار دوره دکتری (PhD Structure) در کشور استرالیا
به طور کلی، دوره دکتری در کشور استرالیا تحقیق بر روی پروژه ای خاص و ارائه پایان نامه متمرکز است. در کشور استرالیا، دانشجوی دکتری بیشتر زمان خود را بر روی پایان نامه صرف خواهد کرد.

طول دوره دکتری (Duration)
دوره دکتری تمام وقت در کشور استرالیا 3 تا 4 سال به طول می انجامد. ممکن است این مدت افزایش یابد که به میزان بورسیه بستگی دارد.

استاد راهنما (Supervisor)
دانشجویان دکتری در کشور استرالیا، می بایست پایان نامه خود را در مقطع دکتری، تحت نظارت حداقل یک استاد راهنما که باید از اعضای هیئت علمی دانشگاه مورد نظر متقاضی باشد، انجام می دهند.
استاد راهنما وظیفه نظارت بر امور آموزشی و تحقیقاتی دانشجو را داشته و همچنین بر روند انجام پایان نامه دانشجو نظارت دقیق و کامل داشته و به صورت دوره ای به دانشگاه گزارش ارائه می دهد.

هزینه تحصیل و بورسیه (Fees & Funding)
هزینه تحصیل در مقطع دکتری در کشور استرالیا با توجه به کیفیت آموزشی، تا حدودی بالاتر از سایر کشور ها است و دانشجویان می بایست شهریه پرداخت کنند. هزینه تحصیل یک دانشجوی بین الملل در کشور استرالیا، 10 تا 26 هزار دلار در سال است.
 
بورسیه دانشگاهی
دانشگاه های استرالیا، بورسیه های اختصاصی خود را دارند. بسیاری از دانشگاه های استرالیا علاوه بر بورسیه رسمی، پوزیشن های دکتری به همراه فاند را در سایت دانشگاه تبلیغ می کنند. شخص در طول دوران تحصیل خود از دانشگاه محل تحصیل حقوق دریافت می کند.
مهاجرت به استرالیا

شرایط دریافت بورس تحصیلی دوره دکتری در استرالیا
  • اتمام تحصیل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر کشور خود
    مدرک زبان انگلیسی آیلتس آکادمیک با نمره 7
    یافتن یک استاد راهنما از دانشگاه های استرالیا و جلب نظر او برای پشتیبانی از پایان نامه دکتری دانشجو
    ارائه تألیفاتی مانند مقالات در ژورنال های معتبر و کتاب

    مدارک مورد نیاز
1. دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط از دانشگاه های معتبر
2. کپی برابر اصل کلیه مدارک تحصیلی
3. رزومه
4. ارائه نام حداقل یک استاد راهنما که می بایست از اعضای هیئت علمی دانشگاه های کشور استرالیا باشد.
5. مدرک زبان آیلتس آکادمیک با حداقل نمره 5/6. توجه داشته باشید که برخی از دانشگاه ها نمره زبان بالاتری از متقاضی دکتری درخواست می کنند (عموماً  آیلتس آکادمیک 7).
6. چاپ مقالات در نشریات معتبر.
7. انگیزه نامه (SOP)
8. پروپروزال تحقیقاتی (در صورت نیاز)
9. بیمه خدمات درمانی
 
شانس پیدا کردن کار در کشور استرالیا پس از اتمام دوره دکتری
فارغ التحصیلان دکتری دانشگاه های این کشور از شانس بالایی برای یافتن موقعیت های شغلی مناسب با درآمد خوب برخوردار خواهند بود.
دولت استرالیا به منظور کمک به فارغ التحصیلان دانشگاهی برای یافتن شغل در این کشور، ویزایی تحت عنوان Temporary Graduate Visa  ارائه می دهد که به واسطه آن، فارغ التحصیلان دوره دکتری در کشور استرالیا، تا 4 سال پس از اتمام دوره تحصیل خود فرصت دارند تا برای یافتن کار مورد نظر خود اقدام نمایند.

حداقل شرایط لازم برای دریافت این ویزا عبارتست از:
  • متقاضی کمتر از 50 سال سن داشته باشد.
    متقاضی ویزای معتبر داشته باشد.
    متقاضی اخیراً از دانشگاه مطرحی در کشور استرالیا فارغ التحصیل شده باشد.
    حدوداً زمان رسیدگی به درخواست های این نوع ویزا، 5 ماه است.

     
موسسه اعزام دانشجو و مهاجرت صباپلن با مجوز وزارت علوم

با مراجعه به وب‌سایت موسسه اعزام دانشجو صباپلن و تکمیل فرم مشاوره رایگان می‌توانید از مشاوره موسسه بهره‌مند شوید و به روزترین اطلاعات در مورد تحصیل در استرالیا را دریافت کنید.