به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۱۲:۵۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۲۴ ساعت ۱۲:۴۲
کد مطلب : ۱۷۷۷۷۳
پنتاگون اعزام ۱۲۰ هزار سرباز برای مقابله با ایران را بررسی می‌کند

ترامپ: مقامات ایرانی می‌دانند من چه می‌گویم

گروه بین‌الملل: رئیس‌جمهور آمریکا، هشدار داده است که در صورتی که ایران دست به اقدام نظامی تحریک‌آمیز در منطقه بزند، "متحمل مشكل و گرفتاری زیادی خواهد شد."
ترامپ: مقامات ایرانی می‌دانند من چه می‌گویم
دونالد ترامپ، در جریان دیدار خود با ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان در کاخ سفید در برابر پرسش خبرنگاران اظهار داشت «اگر ایران دست به کاری در قالب حمله بزند، به شدت صدمه خواهد دید. آنها خوشحال نخواهند شد. خودتان حدس بزنید. آنها می‌دانند من چه می‌گویم». این اظهارات یک روز پس از آن بیان می‌شود که امارات متحده عربی اعلام کرد چهار کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های بندر فجیره هدف «عملیات خرابکارانه خطرناک» قرار گرفته‌اند که البته تلفات جانی برجای نگذاشته‌است. ساعاتی پیش از تایید این وقایع، خبرگزاری‌های ایران به نقل از شبکه عرب‌زبان «المیادین» که نزدیک به جمهوری اسلامی است، گزارش داده بودند که «انفجارهایی در هفت تا ده نفتکش در بندر فجیره رخ داده‌ است

تنش‌ها با "اقدامات خرابکارانه" علیه برخی نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری در آب‌های منطقه افزایش یافته است. هنوز مشخص نیست که ایران یا گروه‌های حامی تهران در این اقدامات نقشی ایفا کرده باشند. یک مقام آمریکایی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت گفته است، نتایج اولیه تحقیقات هیات نظامی ایالات متحده حاکی از آن است که ایران یا گروه‌های نیابتی وابسته به جمهوری اسلامی در حمله به چهار کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های بندر فجیره نقش داشته‌اند. یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده به آسوشیتدپرس گفته است: حفره‌هایی در این کشتی‌ها ایجاد شده که به نظر می‌رسد ناشی از انفجار باشند. طبق این گزارش یک هیات نظامی آمریکایی برای تحقیقات کارشناسی به محل وقوع حادثه در نزدیک بندر فجیره رفته است. آسوشیتدپرس می‌گوید، مقام‌های آمریکایی جزییات بیشتری از این حادثه ارائه نکرده‌اند و نگفته‌اند که چه شواهد و مدارکی از دخالت ایران در حمله دارند.

حمایت تندروهای داخلی از حمله به كشتی‌ها

ماجرای وقوع خرابکاری در نزدیکی بندر فجیره امارات روز گذشته با اشتباه فاحشی از سوی رسانه‌ها و فعالین رسانه‌ای اصولگرا همراه بود و آنها در یک اقدام ضد امنیتی که مورد بهره‌برداری رسانه‌های سعودی قرار گرفت این رخداد را به نوعی به حامیان ایران در منطقه ربط دادند اما امروز دو روزنامه مهم این جریان یعنی جوان و وطن امروز از احتمال وقوع یک دسیسه صهیونیستی نوشته اند که هدف آن کشاندن پای ایران به این ناامنی است. با این حال کیهان که دیروز در برابر این سوژه سکوت کرده بود امروز در اقدامی عجیب به ابراز خرسندی از حمله به کشتی‌ها پرداخت. اقدامی که با توجه به تمرکز سعودی بر رسانه‌های ایران ممکن است تبعات مهمی برای کشور داشته باشد. بعد از اینکه وطن امروز تلویحا حوثی‌ها را حمله‌کنندگان به کشتی‌ها در فجیره معرفی کرد و آب از آب تکان نخورد حالا کیهان علم‌داری می‌کند. تیتر یک، عکس یک و ستون گفت و شنود کیهان به ماجرای فجیره مربوط است! آنها همان عکسی را چاپ کرده‌اند که دیروز جوان عکس یک کرده بود!
کیهان امروز نوشته است:«گفت: انفجار نفتکش‌های غول‌پیکر در بندر نفتی فجیره امارات، شاخص بورس را در ایران ۳۸۶۳ واحد افزایش داده، قیمت نفت افزایش پیدا کرده و قیمت دلار هم پایین آمده است.
گفتم: ایول، دست و پنجه باعث و بانی‌اش درد نکنه. خب، دیگه چی؟!
گفت: شاخص بورس در کشورهای عربی هم به شدت کاهش یافته است!
گفتم: دیگه چه بهتر!

پنتاگون اعزام ۱۲۰ هزار سرباز برای مقابله با ایران را بررسی می‌کند
رسانه‌‌های آمریکا از برنامه اعزام ۱۲۰ هزار سرباز به خاورمیانه سخن گفته‌اند. این یکی از گزینه‌های دولت ترامپ برای مقابله با تهدیدهای ایران اعلام شده است. مسئولان دولت آمریکا تاکید کرده‌اند که خواستار جنگ با ایران نیستند. خبر احتمال اعزام سربازان آمریکایی به خاورمیانه ابتدا توسط "نیویورک تایمز" رسانه‌ای شد. بر اساس گزارش این روزنامه، دولت آمریکا در حال حاضر سرگرم بررسی چند گزینه نظامی برای مقابله با تهدیدهای ایران است. خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه ۲۴ اردیبهشت (۱۴ مه) با انتشار گزارشی از واشنگتن از احتمال اعزام ۱۲۰ هزار سرباز آمریکایی به خاورمیانه خبر داده است. در گزارش خبرگزاری رویترز آمده است که آمریکا در حال حاضر دو تهدید را از سوی ایران جدی می‌گیرد. یکی اینکه سربازان آمریکایی و نهادها و مراکز وابسته به آمریکا مورد حمله قرار گیرند و دیگری اینکه ایران مجددا کار بر روی تولید جنگ‌افزارهای هسته‌ای را از سر گیرد.

برنامه اعزام ۱۲۰ هزار سرباز
روزنامه "نیویورک تایمز" برنامه اعزام ۱۲۰ هزار سرباز آمریکایی به خاورمیانه را یکی از گزینه‌های نظامی دولت آمریکا در شرایط کنونی اعلام کرده است. این روزنامه نوشته است که دولت آمریکا در حال بررسی این گزینه و دیگر گزینه‌های نظامی برای مقابله با خطرات و تهدیدهایی است که از سوی ایران یا متحدان این کشور در منطقه متوجه آمریکا است. "نیویورک تایمز" در ادامه گزارش خود نوشته است که خبر مربوط به اعزام احتمالی ۱۲۰ هزار سرباز به خاورمیانه متکی بر اطلاعاتی است که این رسانه از یکی از نمایندگان دولت آمریکا به دست آورده است. گفته می‌شود که پاتریک شاناهان، وزیر دفاع موقت آمریکا در یکی از دیدارهای اخیر خود با دونالد ترامپ این گزینه نظامی را با او مطرح کرده است.

سکوت مقامات آمریکا
این در حالی است که کاخ سفید حاضر به اعلام موضع درباره گزارش "نیویورک تایمز" نشده است. افزون بر آن گفته می‌شود که پنتاگون نیز تا کنون درباره گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های آمریکا و خبرگزاری‌ها سکوت کرده است. خبرگزاری رویترز در گزارش جداگانه‌ای نوشته است که دیدار بین پاتریک شاناهان و دونالد ترامپ روز پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت (نهم مه) برگزار شده است. بر اساس اطلاعات "نیویورک تایمز" در این نشست از جمله جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، جینا هسپل، رئيس سازمان سیا، دن کوتس، رئیس سازمان "اطلاعات ملی" و جوزف دانفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز حضور داشته‌اند.
برچسب ها: دونالد ترامپ