به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۰ - ۱۸:۴۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۳/۲۹ ساعت ۱۷:۵۵
کد مطلب : ۱۸۰۳۷۶
آغاز رسمی کارزار ترامپ برای انتخابات ۲۰۲۰

نقش «فلوریدا» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا

گروه بین‌الملل: رئیس‌جمهوری آمریکا، کارزار انتخاباتی خود برای رقابت‌های سال ۲۰۲۰ را به‌طور رسمی، و با متهم‌کردن دمکرات‌ها به «تخریب کشور» و حمله به «رسانه‌های خبری جعلی» آغاز کرد.
ترامپ و همسرش ملانیا، در جمع هواداران در اورلاندو، فلوریدا
ترامپ و همسرش ملانیا، در جمع هواداران در اورلاندو، فلوریدا
دونالد ترامپ در حالی تصمیم گرفته است کارزار خود را از ایالت فلوریدا آغاز کند که این ایالت با ۲۹ رای الکترال، در انتخاب رئيس‌جمهوری بسیار تاثیر گذار است. او در جمع هوادارانش در اورلاندو، ایالت فلوریدا، گفت رقبا و مخالفان او در حزب دمکرات «همان‌طور که می‌دانیم قصد دارند کشور را نابود کنند، اما نخواهیم گذاشت این اتفاق بیفتد». ایالت فلوریدا معمولا از ایالت‌های کلیدی در ساز و کار انتخاباتی ایالات متحده‌است. ترامپ در انتخابات پیشین در سال ۲۰۱۶ موفق شده بود آرای فلوریدا را از آن خود کند، در دهه‌های اخیر ‌همه رئیس‌جمهوری‌های ایالات متحده، به جز بیل کلینتون، در انتخابات فلوریدا هم پیروز شدند. ترامپ نیز در انتخابات سال 2016 با اختلاف یک درصد در فلوریدا پیروز شد.
انتخاب رئیس‌جمهوری آمریکا نه بر پایه مجموع کل آرای سراسر کشور، که بر پایه آرای گروهی موسوم به «الکترال کالج» در هر ایالت صورت می‌گیرد.  برای نمونه ایالت کالیفرنیا برای انتخاب رئیس‌جمهور ۵۵ رأی الکترال، یعنی ۵۵ نفر عضو هیئت گزینندگان، و ایالت‌های نیویورک و فلوریدا هر کدام ۲۹ نفر در هیئت گزینندگان رأی دارند. در نهایت هر کسی که ۲۷۰ رای یا بیشتر از کل ۵۳۸ رای الکترال، به‌عبارتی رای ۵۳۸ عضو مجمع گزینندگان را کسب کند، برنده انتخابات است. هر کدام از این ۵۳۸ تن، از طریق آرای مستقیم مردم عادی، به نامزدها رای می‌دهند؛ یعنی هر کدام از این افراد به نامزدی رأی خواهند داد که اهالی منطقه‌شان به او رأی داده‌اند.

طرفداران ترامپ به سرود ملی آمریکا ادای احترام می‌کنند
در حال حاضر جو بایدن، معاون اوباما، در نظرسنجی‌ها از دیگر رقبای هم‌حزبی خود در حزب دمکرات جایگاه بهتری دارد. ترامپ در کارزار انتخاباتی خود در اورلاندو گفت «ما با همدیگر قدرت مستقر سیاسی که در هم شکسته بود را پایین کشیدیم و دولتی را جایگزین آن کردیم، برآمده از مردم و برای مردم». او افزوده «تا زمانی که شما همین هیئت را سر جایش نگه دارید، راهی فوق‌العاده در پیش خواهیم داشت. آینده ما هرگز تا این اندازه روشن و شفاف نبوده است». دونالد ترامپ با حمله به حزب دمکرات گفته است «فقط با خودتان فکر کنید اگر آن‌‌ها مسئول اداره کشور شوند، این گروه خشمگین دست‌چپی، چه خواهد کرد». وی درباره ایران نیز گفت که دولت او از یک توافق بسیار فاجعه‌بار (برجام) با ایران بیرون آمد و بار دیگر تحریم‌ها را علیه بزرگترین حکومت حامی تروریسم در جهان برقرار کرد!

او در جریان سخنرانی خود، در حالی‌که به خط تصویربرداران شبکه‌‌های تلویزیونی اشاره می‌کرد، چندین رسانه‌‌هایی که آ‌ن‌ها را «رسانه‌های جعلی خبری» توصیف می‌کند، هدف حمله قرار داد. در سوی دیگر رقبای ترامپ در حزب دمکرات نیز طی هفته‌های گذشته بارها او را هدف انتقادهای خود قرار دادند. برای نمونه در اردیبهشت ماه، جو بایدن در پست توئیتری خود درباره دلیل اعلام نامزدی‌اش گفته بود: «ارزش‌های اصلی این ملت، جایگاه آمریکا در جهان، دموکراسی ما و هر آنچه آمریکا را آمریکا کرده، در خطر است. اگر به دونالد ترامپ فرصت هشت سال حضور در کاخ سفید بدهیم، او برای همیشه و از پایه و اساس، شخصیت ملت آمریکا را تغییر خواهد داد». انتخابات پیش‌روی ریاست‌جمهوری در آمریکا، ۵۹مین دوره انتخابات چهارساله در آمریکا، در نوامبر ۲۰۲۰، تقریبا یک سال و نیم دیگر، برگزار می‌شود.

مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا قبل از ترامپ سخنرانی کرد و گفت که در دو سال و نیم گذشته تمامی وعده‌های پرزیدنت ترامپ عملی شده است. مایک پنس، در بخش دیگری از سخنانش گفت که برای حفظ عظمت آمریکا،‌ باید پرزیدنت ترامپ را برای مدت «چهار سال دیگر انتخاب کنیم؛ چهار سال دیگر یعنی اشتغال‌زایی بیشتر، قضات بیشتر، و حمایت بیشتر از نیروهای نظامی.» وی افزود که پرزیدنت ترامپ به آزادی باور دارد؛ ولی نامزدهای آن حزب دیگر (یعنی دموکرات‌ها) خواهان آزادی کم‌تر و مالیات بیشتر هستند. پنس در پایان سخنانش گفت که آزادی، و نه سوسیالیسم، برای ما بزرگی به ارمغان آورده است.
ترامپ و معاون اولش (مایک پنس) به همراه همسرانشان در میتینگ دیشب


با وجود آن‌که نامزدی ترامپ از سوی حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات پیش‌رو بسیار محتمل است، اما رقیب او از حزب دمکرات هنوز مشخص نشده، و گروه بزرگی از سیاستمداران دمکرات در رقابت داخلی با یکدیگر هستند تا در نهایت نامزد نهایی انتخاب شود. معمولا حزب پیروز در انتخابات ریاست‌جمهوری، در دور دوم، نامزد دیگری به‌جز خود رئیس‌جمهور معرفی نمی‌کند. پیش از ترامپ، باراک اوباما از حزب دمکرات در دو دوره هدایت کاخ سفید را در دست داشت.