به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ - ۱۸:۳۵
 
۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۲ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب : ۲۰۶۰۱۶

نظرات یک استاد ژنتیک درباره کرونا

نظرات یک استاد ژنتیک درباره کرونا
گروه علمی: پروفسور آنچا بارانوا ژنتیک شناس و استاد ژنتیک سیستمی درباره دلایل پیروز فرد بر کرونا سخن می‌گوید.

به گزارش همشهری آنلاین، پروفسور آنچا بارانوا در کانال یوتیوب تعریف کرد که چرا کروناویروس به انسان حمله کرد، چگونه یک عفونت خطرناک وارد سلول های ما می شود و چه کسی در معرض خطر است.
اسپوتنیک به نقل از یوتیوب و روزنامه "کامسامولسکایا پراودا" چاپ مسکو: یک دانشمند روسی- آمریکایی، استاد دانشگاه جورج میسون، بر اساس آخرین داده های علمی در مورد عفونت کرونا توصیه هایی را ارائه کرد. خانم آنچا بارانوا ژنتیک شناس و استاد دبیرستان ژنتیک سیستمی آن دانشگاه آمریکایی در باره حمله کنونی کرونا و اقدام های شخصی و پزشکی فرد مبتلا مصاحبه کرد.

اگر شما می دانید که در منطقه اپیدمی کرونا قرار دارید چه باید انجام بدهید؟
جواب: اول، شایان ذکر است که هیچ کس ازآنفلوانزا و سایر بیماریهای حاد تنفسی مصون نیست. اگر حالتان بد شده و مریض شدید، تب و سرفه را شروع کردید، این بدان معنا نیست که شما حتما کرونا گرفتید. هنوز  در اطراف ما هم آنفلوانزا، هم رینو ویروس ها، هم آدنو ویروس ها و ویروس های دیگر وجود دارد. در هر صورت، با تمام این بیماری ها، شما باید مراقب حال و سلامت خود باشید و کاری کنید تا عوارض نداشته باشید.
دوم، اگر مبتلا به کرونا هستید، اما فرد مسن نیستید و به بیماری های مزمن مبتلا نیستید، نگران نباشید. به احتمال زیاد، شما بدون عوارض جدی بعد از مدتی تندرست خواهید شد. اما! شما باید تمام تلاش خود را برای جدایی تان از سایر افراد به ویژه خویشاوندان سالخورده، از طریق انزوا بکار ببرید. حداقل در یک اتاق جداگانه بمانید. اگر جدا از بقیه نزدیکان زندگی می کنید - برای مدتی از بازدید از خویشاوندان سالمند خودداری کنید و به هیچ وجه به سر کار نروید!  
سوم، اگر شما در گروه ریسک هستید، باید تمام تلاش خود را بر عدم  انتقال بیماری به مرحله حاد متمرکز کنید. حتی اگر کسی بیماری های مزمن داشته باشد، اصلا حتمی نیست که همه متلایان مجبورند شکل حاد کرونا را تحمل کنند. - انتشار ویروس در مرحله حاد بیماری بطور مستقیم در ریه ها رخ می دهد. این امر ریه ها را در وضعیتی قرار می   دهد به نام (ARDS)  سندرم پریشانی حاد تنفسی که "ادم ریه" نامیده می شود. در ریه ها چه می گذرد؟ دیواره های آلوئولی (وزیکول های موجود در ریه ها) ضخیم می شوند و مایع در آنها جمع می شود. این کار منجر به این می شود که حجم هوا در وزیکول ها کاهش می یابد و ریه ها نمی توانند به طور عادی کار کنند. فرد احساس می کند که نفس کشیدن برای او دشوار است.  در حالی که ادم ریه هنوز خیلی قوی نیست و می توانید با آن مبارزه کنید، بدون اینکه ساختار ریه ها را تخریب کنید، سعی کنید آهسته آهسته نفس بکشید. اما اگر تنفس شخص به حدی مختل شود که رنگ ظاهر او کبود شود، وی به کمک پزشکی نیاز دارد. این کمک در درجه اول مکانیکی خواهد بود. برای این کار از دستگاه تهویه مصنوعی ریه استفاده می شود. متأسفانه، اگر چنین دستگاهی به بیماری در حالت حاد وصل شود، به دلیل این که تهویه ریه ها بصورت مکانیکی انجام می شود، آلوئول های او بیش از حد کشیده می شوند. این امر منجر به این می شود که ریه ها حتی بیشتر آسیب دیده و عملکرد آنها کاهش می یابد.ید.
 
برچسب ها: ویروس کرونا