به روز شده در ۱۳۹۹/۰۴/۱۹ - ۲۲:۰۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۷ ساعت ۱۵:۵۸
کد مطلب : ۲۱۳۸۹۹

این ۳اشتباه غذایی موجب انتقال کرونا می‌شود

گروه علمی: همه‌گیری COVID-۱۹ باعث شده است که همه ما فکر کنیم که چگونه در مورد عادات خود تجدید نظر کنیم تا سلامت بمانیم. بسیاری از این تلاش‌ها معطوف به حضور ما در اجتماع است، اما گاهی می‌توان با تجدید نظر در عادات و آداب غذا خوردن نیز کرونا را مهار کرد.
این ۳اشتباه غذایی موجب انتقال کرونا می‌شود
 شما ممکن است حتی با رعایت فاصله مناسب خود با دیگران در فروشگاه‌های مواد غذایی بتوانید سلامتی خود را حفظ کنید؛ بنابراین برای سالم ماندن در طی همه‌گیری و بعد از آن، از انجام این اشتباهات غذایی خودداری کنید.

 پیش از غذا دستتان را نمی‌شویید
یکی از بدترین عادات غذایی بسیاری از افراد این است که بدون شستن دست‌ها غذا می‌خورند. این اتفاق اغلب وقتی می‌افتد که بسیار گرسنه شده‌اید یا عجله دارید. اما حتما باید دستان خود را بشویید، به‌ویژه وقتی از بیرون از خانه وارد شده‌اید و آماده غذا خوردن هستید.

از وسایل مشترک برای خوردن غذا استفاده می‌کنید
برای تازه‌عروس و دامادها و حتی گاهی مادر و فرزندها موضوع عجیبی نیست که از قاشق و چنگال، لیوان و بشقاب مشترک استفاده کنند. اما باید در برابر این کار مقاومت کنید و به عبارتی این کار را انجام ندهید. یک کار اشتباه دیگر، لقمه گرفتن برای یکدیگر یا گذاشتن غذا در دهان یکدیگر است. البته والدین که کودک نوپا دارند مجبورند این کار را انجام دهند، اما برای بزرگسالان این روش اصلا توصیه نمی‌شود.

شما مرتب غذاهای فراوری‌شده و فست‌فودی می‌خورید
مصرف غذاهای فراوری‌شده و فست‌فودها نه‌تنها در دوران همه‌گیری کرونا، بلکه در هر زمانی خطرناک است. خوردن غذاهای سنگین فراوری‌شده می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را با ایجاد واکنش التهابی سرکوب کند. غذاهای فراوری‌شده با دارا بودن قند زیاد، اسیدهای چرب امگا ۶، سدیم اضافی و مواد افزودنی می‌توانند التهاب ایجاد کنند و سیستم ایمنی بدن را تخریب کنند.
برچسب ها: ویروس کرونا