به روز شده در ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ - ۲۱:۱۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ ساعت ۱۹:۵۲
کد مطلب : ۲۱۵۷۰۴

با قاتل خوشمزه کلیه‌ها آشنا شوید

گروه علمی: پژوهش‌های جدید محققان آمریکایی نشان می‌دهد که شربت ذرت با فروکتوز بالا که در نوشابه‌های شیرین صنعتی به‌کاررفته تأثیر نامطلوبی در تغییر جریان خون کلیه‌ها داشته و تنگی عروق آن‌ها را شدت می‌بخشد.
با قاتل خوشمزه کلیه‌ها آشنا شوید
در سال‌های اخیر روزانه شاهد مصرف بالای نوشابه‌های شیرین در میان مردم سراسر جهان هستیم که در پی آن سلامتی این افراد به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد. پیش‌ازاین، تأثیرات نامطلوب این‌گونه نوشابه‌ها روی بدن و ایجاد بیماری‌هایی چون دیابت و کبد چرب از طریق تحقیقات و آزمایش‌های محققان و دانشمندان مشخص شده بود. یافته های جدید پژوهشگران نشان دهنده تأثیرات نامطلوب نوشابه های گازدار قندی بر کلیه‌ها است.مطالعات جدید نشان می‌دهند که مصرف زیاد نوشابه‌های شیرین خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیه را افزایش می‌دهد. در این مطالعات، پژوهشگران دریافتند که مصرف ۵۰۰ میلی‌لیتر نوشابه که به طور معمول دارای فروکتوز بالاست طی ۳۰ دقیقه باعث افزایش سختی عروق موجود در کلیه‌ها می‌شود.

خطر مصرف زیاد گوشت قرمز برای کلیه‌ها
این مساله با نوشابه‌هایی که با شربت ذرت شیرین می‌شوند، رخ می‌دهند. محققان با بررسی این مسئله دریافتند که تغییر جریان خون در کلیه‌ها ناشی از شربت ذرت است و نه کافئین موجود در نوشابه. در این تحقیقات درمجموع ۲۵ زن و مرد سالم با میانگین سنی ۲۲ تا ۲۴ سال شرکت کردند.کریستوفر چاپمن (Christopher Chapman) از دانشگاه بوفالو در نیویورک و همکارانش توضیح دادند که سختی عروق در حالی رخ می‌دهد که تنگ شدن رگ‌های خونی، کاهش جریان خون در کلیه‌ها و افزایش فشارخون و اختلال در عملکرد کلیه ایجاد شود.محققان این پروژه تحقیقاتی، در بیانیه‌ای از انجمن فیزیولوژیک آمریکا اعلام کردند: درمجموع، یافته‌های ما نشان می‌دهد که شربت ذرت با فروکتوز بالا با نوشیدن نوشابه‌های شیرین، تنگی عروق کلیوی در هنگام استراحت و در هنگام فعال شدن سمپاتیک را افزایش می‌دهد.بنیاد ملی کلیه آمریکا اعلام کرد که تقریباً ۳۷ میلیون آمریکایی از بیماری مزمن کلیه رنج می‌برند و به نظر می‌رسد که بیماری کلیه بیشتر از سرطان پستان یا سرطان پروستات موجب کشته شدن افراد می‌شود.
برچسب ها: کلیه