چه کسانی سرطان گوارش میگیرند؟
25 شهريور 1399 ساعت 13:23
گروه علمی: یک متخصص داخلی گفت: افرادی که رژیم غذایی آنها باعث التهاب در سیستم بدن شود، چهار برابر بیشتر از سایر افراد به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند.صادق مختاری متخصص داخلی افزود: افرادی که غذاهای تحریککننده التهاب مثل غذاهای پر چرب و قندی میخورند، بیشتر از کسانی که از میوهها و سبزیجات استفاده میکنند، دچار سرطان گوارش می شوند.وی اظهار داشت: التهاب مزمن میتواند با سرطان، دیابت، بیماریهای قلبی، عروقی و حتی مرگ همراه باشد و روغن ها بیشترین التهاب را در بدن بوجود می آورند.مختاری با بیان اینکه مصرف روغنهای گیاهی التهاب زا است، افزود: گرچه این روغنها از نوع غیراشباع هستند، اما روغنهایی مثل روغن ذرت یا روغن آفتابگردان، مقدار زیادی اسید چرب امگا ۶ دارند که باعث تشدید التهاب و افزایش خطر ابتلا به بیماریهای عروق کرونری قلب میشوند، به خاطر همین به جای این روغنها، از روغنهای زیتون و کانولا استفاده شود، چون سرشار از امگا ۳ هستند.این پزشک تصریح کرد: غلات تصفیه شده، آرد سفید و محصولاتی مانند کلوچهها، کیکها، نانهای صنعتی مواد غذایی بستهبندیشده، باعث بالا بردن میزان پروتئین التهابی خاصی در بدن میشوند که با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ همراه است.مختاری تاکید کرد: افزودنی های مصنوعی باعث بروز التهاب، چاقی، بیماری های کبدی و دیابت نوع ۲ می شود و مصرف کنندگان این افزودنی ها ۴۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به اضافه وزن قرار دارند.
کد مطلب: 231813