معرفی ماشینهای بستهبندی غذای آماده و بیرونبر - انواع دستگاه سیل وکیوم
27 مهر 1399 ساعت 10:32
گروه کسب و کار: سبک زندگی امروز باعث رونق رستوران ها شده است. نیاز به بسته بندی غذاهای آماده و بیرون بر در رستوران ها، تقاضا برای خرید دستگاه های بسته بندی مرتبط را نیز افزایش داده است.
بسیاری از رستوران ها برای بسته بندی مواد غذایی، پک های غذا، سالاد، سوپ و سایر غذاهای گرم و سرد که به شکل بیرون بر سفارش داده میشوند، به این ماشین ها نیاز پیدا میکنند. یکی از این ماشین های بسته بندی، دستگاه سیل وکیوم است که انواع و مدل های مختلفی برای مصارف کاربری متنوع دارد.
دستگاه سیل وکیوم چطور کار میکند؟
دستگاه سیل وکیوم (Seal Vacuum) هوای داخل بسته را تخلیه میکند و با تزریق گازهای نگهدارنده به داخل آن، شرایطی به وجود میآورد که غذای داخل بسته ماندگاری بیشتر و بهتری داشته باشند و شکل و طعم و رنگ خود را از دست ندهد. نبود هوا داخل بسته بندی مواد غذایی باعث میشود فرآیند اکسیده شدن غذا و در نهایت کپک زدن و فاسد شدن آن کند شود.
پیشنهاد: استعلام قیمت و خرید شرینک پک - شرایط فروش ویژه - مناسب بسته بندی مواد غذایی
دستگاه بسته بندی سیل وکیوم برای بسته بندی محصولات غذایی مثل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، انواع سبزیجات تازه و سبزیجات خشک، سالاد، غذاهای آماده و نیمه آماده، خشکبار و خوراکیهای دیگری مثل خیارشور، ترشی یا قارچ مناسب است.
این نوع دستگاه ابعاد و اندازههای متنوعی دارد که هر کدام با توجه به نیاز مشتریان این دستگاه طراحی شده است. سیل وکیوم برای کسب و کارهایی مانند هتل ها، کترینگ های غذایی، کارگاه های تولید غذاهای نیمه آماده، رستوران ها، فروشگاه های زنجیره، آبمیوه فروشی و بستنی فروشی ها کاربرد دارد.
از دستگاه سیل وکیوم برای بسته بندی ظروف یک بار مصرف، بستن درهای ظروف یک بار مصرف و پرس سرپوش های ظروف پلاستیکی استفاده میشود. هرچند که کاربری های دستگاه بسته بندی سیل وکیوم بسیار بیشتر است. حوزه وکیوم صنعت کاملا گسترده و مجزایی محسوب میشود که در آن تنوع محصولات و دستگاه ها مبنی بر میزان فشار منفی است که میتوانند به وجود بیاورند و به اصلاح بسته ها را وکیوم کنند. پمپ های وکیوم در صنایع دارویی، شیمیایی، چاپ، لاستیک و پلاستیک، آب و فاضلاب، ماهی و میگو و غذا استفاده های زیادی دارد.
بسته بندی محصولات از طریق سیل وکیوم علاوه بر اینکه جلوی ورود آلودگی به داخل بسته یا نشت مواد غذایی به خارج از بسته را میگیرد، حمل و نقل بسته های غذایی را هم آسان میکند و در عین حال راهی برای افزایش اعتبار برند فروشگاه و بازاریابی محصولات دیگر آنها است.
انواع دستگاه های سیل وکیوم
همانطور که اشاره شد، دستگاه های بسته بندی سیل وکیوم در ابعاد و اندازه های مختلف و متنوعی هستند و صاحبان کسب و کار و تولید کنندگان محصولات غذایی میتوانند با توجه به نیاز بخش بسته بندی، انواع متنوع این دستگاهها را سفارش دهند.
دستگاه های سیل وکیوم به صورت کلی شامل ماشین آلات زیر میشود:
- دستگاه سیل وکیوم ۲ قالب با تزریق گاز
- دستگاه سیل وکیوم لیوانی
- دستگاه سیل اتوماتیک دوّار با تزریق گاز
- دستگاه سیل وکیوم خطی
- دستگاه سیل وکیوم نیمه اتومات
- دستگاه سیل وکیوم تمام اتومات
- دستگاه سیل وکیوم رومیزی
- دستگاه ترمو فرمینگ
- دستگاه سیل القایی
- دستگاه سیل حرارتی
- دستگاه بسته بندی سیل وکیوم کشویی
- دستگاه بسته بندی سیل وکیوم گردان
در کنار این نمونه دستگاه ها، دستگاه سیل وکیوم دستی را هم داریم که بیشتر برای بسته بندی و محکم کردن در بطری ها و ظروف پلاستیکی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه بسته بندی سیل وکیوم گردان، بسته بندی را به صورت دورانی و حول مرکز دایره ای محور صفحه انجام میدهد. بسته را داخل دستگاه میگذاریم و صفحه را میچرخانیم تا مراحل دوخت و برش و خلا انجام شود و جا برای وکیوم کردن بسته بعدی خواهد بود.
دستگاه بسته بندی سیل وکیوم لیوانی همانطور که از نامش پیدا است برای بسته بندی نوشیدنی ها، بطری های آب معدنی لیوانی و سایر بسته های شبیه به آنها است. سیل وکیوم کشویی مانند کشو عمل میکند و بعد از اینکه بسته در محل خودش قرار گرفت، بسته به جلو حرکت میکند و در دستگاه به صورت اتوماتیک برش میخورد و دوخت میشود. در نهایت هم سر جای قبلی برمیگردد.
دستگاه بسته بندی سیل وکیوم خطی هم از جمله دستگاه های پرکاربرد محسوب میشود. مواد غذایی روی نوار نقاله قرار میگیرند و به نوبت وارد دستگاه میشوند. اعمال دوخت و برش و وکیوم در داخل دستگاه انجام شده و بسته به صورت آماده از سمت دیگر دستگاه بیرون میآید.
دستگاه سیل وکیوم تمام اتوماتیک قیمت بالاتری نسبت به دستگاه های دیگر سیل وکیوم دارد و به همان نسبت مجهزتر و کارآمدتر است. این دستگاه که دارای سیستم بهینه سازی مصرف انرژی است، از سیستم کنترل مرکزی هم برخوردار است و میتواند ظرف ها را به صورت تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست وکیوم کند. فاکتورهایی مثل تنظیم زمان دوخت، تنظیم درجه حرارت، انتخاب لیبل زن اتوماتیک و مواردی از این دست در این ماشین قابل کنترل و تغییر است. اپراتوری این دستگاه نسبت به دستگاه های ساده تر سیل وکیوم مثل دستگاه های رومیزی کمی تخصصی تر و پیچیده تر است و به نیروی کار آموزش دیده نیاز دارد.
دستگاه سیل وکیوم رومیزی
دستگاه رومیزی سیل وکیوم هم که نسبت به ابعاد صنعتی آن بسیار کوچکتر است، برای محیط های کارگاهی طراحی شده تا همه کسب و کارها بتوانند مناسب با نیاز خود از آن استفاده ببرند. فروشگاه های کوچک مواد غذایی، کارگاه های خانگی تولید غذا و فروشگاه های محصولات لبنیات خریداران اصلی دستگاه سیل وکیوم رومیزی هستند.
معمولا این دستگاهها پیچیدگی خاصی ندارد و همه به راحتی میتوانند کار با آن را فرا بگیرند. بنابراین صاحبان کارگاه ها و فروشگاه ها میتوانند با خیال راحتتری دستگاه را به نیروی کاری خود بسپارند.
مشخصات دستگاه سیل وکیوم رومیزی
شرح مشخصات | جزئیات |
توان مصرفي (برحسب نوع قالب) | 2-4 Kw |
ولتاژ دستگاه | 220-230V 50-60 Hz |
وزن دستگاه | 60kg |
سرعت توليد دستگاه (در دقيقه) | 10-15 |
ابعاد محل قرارگيري ظرف | 390x290x100 mm |
حداكثر ابعاد قالب تك ظرفه | 430x270 mm |
حداكثر ابعاد قالب دو ظرفه | 160x220 mm |
حداكثر ابعاد قالب سه ظرفه | 140x275 mm |
ابعاد دستگاه | 1150×8200×100 mm |
کد مطلب: 236741