کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کدام مواد خوراکی باعث نابودی کرونا می‌شوند

27 آبان 1399 ساعت 9:31


گروه علمی: دانشمندان آلمانی اعلام کرده اند که تا ۹۷ درصد ویروس کرونا توسط برخی از مواد خوراکی معمولی از بین می‌رود.محققین انستیتوی ملکول و ویروس شناسی مرکز طبی دانشگاه اولما بر روی مواد خوراکی موثر در برابر بیماری کرونا مطالعه کردند.طبق گزارش متخصصین آلمانی، توت می‌تواند فعالیت ویروس را در بدن انسان نابود کند. آن‌ها همچنین معتقدند که آب انار می‌تواند تا ۸۰ درصد از عوامل امراض ناشی از ویروس کرونا را از بین ببرد. مابقی آب میوه‌های طبیعی و چای سبز نیز می‌تواند اثرات این بیماری را تضعیف کنند، زیرا این آب میوه‌ها دارای محیط اسیدی و پلی فنول‌های گیاهی هستند و مصرف آن ها تا ۹۷ درصد باعث از بین رفتن ویروس کرونا خواهد شد.پیش از این، دانشمندان انستیتوی دانشگاه واشنگتن با استفاده از داروی ضد افسردگی فلووکسامین راهی برای جلوگیری از عوارض شدید بیماران مبتلا به ویروس کرونا را یافتند. همچنین با کاهش التهاب، فلووکسامین می‌تواند حال بیماران مبتلا به ویروس کرونا را بهبود ببخشد.
 


کد مطلب: 241454

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/241454/کدام-مواد-خوراکی-باعث-نابودی-کرونا-می-شوند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir