به روز شده در ۱۳۹۹/۰۹/۰۴ - ۱۰:۴۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ ساعت ۱۷:۳۴
کد مطلب : ۲۴۲۲۷۹

کرونا مصرف گوشت را ۴۰ درصد کاهش داد

کرونا مصرف گوشت را ۴۰ درصد کاهش داد
گروه اقتصادی: سرپرست سازمان امور عشایر گفت: با شیوع کرونا مصرف گوشت قرمز در کشور ۴۰ درصد کاهش یافته که این مساله باعث انباشت دام شده و بیشترین ضرر را به اقتصاد عشایر وارد کرده است.سرپرست سازمان امور عشایر همچنین گفت: با شیوع کرونا مصرف گوشت قرمز در کشور ۴۰ درصد کاهش یافته و باعث انباشت دام شد و بیشترین ضرر را به اقتصاد عشایر زده است.وی دلایل کاهش مصرف گوشت را عدم برگزاری مراسم محرم و صفر و نذورات مردم، برگزار نشدن جشن عروسی و عزای اموات، بسته شدن رستوران‌ها و جلوگیری از صادرات دام عنوان کرد.سرپرست سازمان امور عشایر ایران با تاکید بر اینکه باید برای ارتقا رفاه و معیشت عشایر برنامه داشته باشیم، گفت: در این زمینه در سال‌های اخیر هفت برنامه و طرح تعریف کرده‌ایم که شاخص ترین آنها اجرای «طرح زنجیره تولید گوشت قرمز» است.وی توضیح داد: عشایر بیشترین ضرر را وقتی می‌دهند که دامشان را دلال‌ها و واسطه‌ها می‌گیرند، با اجرای زنجیره تولید گوشت و پرداخت تسهیلات به عشایر، دست دلال‌ها را کوتاه کرده‌ایم.
علایی مقدم ادامه داد: با اجرای این طرح اطمینان خاطری برای عشایر ایجاد شده و تاکنون ۲,۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای آن به عشایر پرداخت کرده‌ایم.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *