کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تاثير چای سبز در پيشگيري از کبد چرب

باشگاه خبرنگاران , 2 ارديبهشت 1393 ساعت 8:15

گروه سلامت: نوشیدن چای سبز در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی‌ها در اطراف کبد موثر است و می‌تواند تا حدودی کبد چرب را درمان کند.


علی قاطعی متخصص گوارش و کبد گفت: مصرف برخی غذاهای چرب و فست‌فود و گنجاندن این غذاها در برنامه‌ غذایی از معایب اصلی کبد چرب محسوب می‌شود و اگر کنار این خوراکی‌ها کم تحرکی نیز اضافه شود یک فرد می‌تواند راحت‌تر درگیر این بیماری شود.

وی افزود: از علائم اصلی کبد چرب می‌توان به ضعف، خستگی و احساس سنگینی در شکم نیز اشاره کرد و همچنین نوشیدن چای سبز در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی‌ها در اطراف کبد موثر است و افرادی که در ژنتیکشان بیماری کبد چرب وجود دارند نیز می‌توانند چای سبز در رژیم غذایی‌شان بگنجانند که تا حدودی این بیماری را کنترل کنند.

وی توصیه کرد: اگر دور غذاهای مضری مانند چیپس، پفک و غذاهای سرخ شده یک خط قرمز کشیده شود مطمئنا موفق در درمان کبد چرب خواهد بود، در واقع افراد چاق دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارا هستند اصلی‌ترین گروه برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، و حتی گاهی اوقات نیز مصرف بی‌رویه برخی ویتامین‌ها و مکمل‌ها نیز می‌تواند یک عامل محرک در کبد چرب باشند.


کد مطلب: 38995

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/38995/تاثير-چای-سبز-پيشگيري-کبد-چرب

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir