کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

جام جم آنلاین , 8 خرداد 1402 ساعت 17:55


گروه سلامت:سؤال رایجی که اغلب خانواده‌ها می‌پرسند این‌ است که اگر کنسرو ماهی تن را یک‌بار بجوشانند اما باز نکنند و آن را پس از چند روز مصرف کنند آیا نیاز به جوشاندن مجدد دارد یا خیر؟
 

به‌علت این‌که احتمال مسمومیت‌زایی کنسروها به‌خصوص کنسرو تن به‌دلیل ترشح سم بوتولیسم وجود دارد باید تمامی کنسروها از زمان جوش‌آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود و چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده شود.


کد مطلب: 406714

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/406714/آیا-کنسرو-تن-باید-مجدد-جوشاند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir