به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۱۴:۱۷
 
۱۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ساعت ۱۳:۰۳
کد مطلب : ۶۳۴۸۶
به مذاکره کنندگان ایران صد در صد اعتماد دارم

رئيس​جمهور: دنیا چاره‌ای جز نشستن پای میز مذاکره ندارد

گروه سیاسی: رییس جمهور تصریح کرد: به حول و قوه الهی تحریم‌ها را از پیش پای مردم برمی‌داریم، البته ممکن است عده‌ای خوششان نیاید، آنها تعداد کمی را تشکیل می‌دهد چون می‌خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و از این که آب صاف شود ناراحتند.
رئيس​جمهور: دنیا چاره‌ای جز نشستن پای میز مذاکره ندارد
حجت‌الاسلام روحانی در پنجاه و چهارمین مجمع سالیانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با بیان این‌که اکثریت قاطع ملت به دنبال این هستند که زنجیره غلط و ظالمانه تحریم‌ها را پاره کنند، اظهارکرد: دنیا چاره‌ای ندارد، جز این که با جمهوری اسلامی ایران پای میز مذاکره بنشیند و راه‌های دیگر غلط است و آنها تجربه کردند و اگر دوباره امتحان کنند ضرر بیشتری خواهند کرد. وی با تاکید بر این که فعالیت‌های ما در زمینه‌ی هسته‌ای شفاف، صحیح، و قانونی بوده و است خاطر نشان کرد: در دنیا مذاکره منطقی و حساب شده می‌کنیم و بالاخره روزی کل مذاکرات ما پخش خواهد شد که با چه سختی و قدرت و استعداد و منطقی در این زمینه تلاش شده است.

روحانی با بیان این‌که من به مذاکره کنندگان خودمان صد در صد اعتماد فنی، علمی و حقوقی دارم، گفت: تیم مذاکره کننده‌ی ما کارکشته است . پس مردم هم کاملا اعتماد داشته باشند؛ چرا که راه ما راه درست است و این راه را پیش می‌رویم. اما باید حواسمان باشد چطور راه را طی می‌کنیم. رییس جمهور با اشاره به این‌که عده‌ای در 12 سال گذشته سنگی را به چاه انداخته‌اند گفت: امروز عده‌ای به ما می‌گویند زود باشید و عده‌ای می‌گویند این کار را رها کنید. که ما به حرف هیچ کدام گوش نمی‌دهیم و آرام و آرام و حساب شده کار خود را ادامه خواهیم داد. چون هم طناب و هم راه و هم زور بیرون آوردن این سنگ را از چاه داریم.

روحانی در بخشی از سخنان خود با گرامی داشت روزهای این هفته و هفته پیش رو از جمله اربعین حسینی، رحلت پیامبر (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و علی ابن موسی الرضا (ع) گفت: خوشحالم که در 24 آذرماه امسال یعنی 1 سال و 6 ماه بعد از 24 خرداد 92 روز حماسه ملی مردم عزیز ایران در مجمع عمومی سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گزارش سال 92 را شنیدم و تصمیمات لازم اتخاذ شد. وی با بیان این که از رئیس کل بانک مرکزی، معاونان، کارشناسان و همه‌ی کارکنان زحمت‌کش این اداره که بار اصلی را برای ساماندهی اقتصاد کشور بر دوش دارند تشکر می‌کنم، افزود: در طول یک و نیم سال گذشته کار بزرگی در بخش اقتصادی ، مالی و پولی انجام شده است که بانک مرکزی سهم بسزایی در سازمان دهی این امر به عهده داشته است.

وی با اشاره به این که بانک مرکزی وظایف فراوانی دارد و مهمترین رسالت آن در قدم اول کنترل تورم است، خاطرنشان کرد:‌ مهم است که بدانیم با ابزاری مثل بانک چگونه رفتار کنیم و از آن بهره بگیریم چون اصولا هدف نهایی بانک‌ها خدمات به مردم است که بهتر است عمده خدمات در بخش تولید باشد. وی با اشاره به وظیفه‌ی بانک‌ها در جابجایی پول‌ها تصریح کرد: کم کم مردم می‌خواهند با موبایل کارهای بانکی خود را انجام دهند از جمله فعالیت‌های روزمره و اقتصادی‌شان، چرا که از نظر وقت به صرف مردم خواهد بود و به سرعت و دقت اقتصاد هم کمک می‌کند. همچنین از لحاظ آلودگی هوا و مصرف سوخت نیز به نفع کشور است.

وی با اشاره به اهمیت شکل‌گیری دولت الکترونیک بخصوص در حوزه ی بانک‌ها گفت: شب گذشته بانک مرکزی گزارش امیدوارکننده‌ای به دولت داد که تلاش می‌کند همپای دنیا از فناوری‌های روز برای بانک‌های کشور استفاده کند. وی با تاکید بر این که بانک‌ها باید مورد اعتماد مردم باشند خاطر نشان کرد: امروز بانک‌ها مورد اعتماد مردم هستند و مردم سرمایه‌ی زندگی و پس اندازشان را جایی می‌گذارند که به آن اعتماد دارند. البته باید بدانیم که اموال مردم در حساب‌های بانکی جزو اسرار زندگی‌شان است. مانند یک پزشک که باید اسرار بیمارش را نزد خود نگه دارد اسرار مالی مردم نیز باید نزد بانک‌ها بماند و افشا نشود. وی با تاکید بر این که اعتماد و دقت و سرعت عمل اساس کار بانک‌هاست اظهار کرد: باید کاری کنیم مردم از لحاظ دینی در مذاهب مختلف بتوانند راحت پولشان را نزد بانک‌ها بگذارند و دلشان قرص باشد که فعالیت‌های انجام شده در بانک بر اساس مقررات دینی است.

روحانی با اشاره به این که یکی از مقامات بلند پایه‌ی ترکیه می‌گفت که مهمترین بانک‌ها در این کشور بانک‌های اسلامی هستند، تصریح کرد: این مقام ترک می‌گفت بیشتر مردم پولشان را در بانک‌های اسلامی پس از انداز می‌کنند و بیش از 40 میلیارد دلار پول مردم در این بانک‌ها است و حتی مردم معتقدند پولشان در این بانک‌ها برکت بیشتری دارد و فعالان اقتصادی قراردادهای خود را با این بانک‌ها می‌بندند. رئیس دولت تدبیر و امید با بیان این که از مجلس اول قانون بدون ربا و بانکداری اسلامی تصویب شد و بانک‌های ما بر اساس قواعد اسلامی کار می‌کنند خاطر نشان کرد: خوب است در برخی از استان‌ها که حساسیت ویژه ای دارند شعباتی شکل بگیرد که دقیق‌تر وروشن‌تر و شفاف‌تر بر اساس بانک‌داری اسلامی کار کنند.

وی با اشاره به این که ربا در اسلام کیفر بالایی دارد گفت: لحن قرآن در زمینه ی ربا بسیار تند است. وی با تاکید بر این که بانک مرکزی باید نسبت به تعداد بانک‌ها و شعبات آن نظارت کند افزود: معیار دنیا برای تعداد بانک در کشور چه اندازه است؟ و در ده سال اخیر در دنیا چند بانک تاسیس شده است و این تعداد در کشور ما چقدر بوده است؟ روحانی تاکید کرد:‌ به جای صرف پول برای تاسیس شعب مجلل بهتر است این پول را در تولید استفاده کنیم و بانک‌های دولتی هم سرمایه‌شان را به پول تبدیل کرده و در اختیار کارآفرینان مولد قرار دهند که این کار به نفع کشور است.

روحانی با بیان این که از دیگر مسئولیت‌های بانک مرکزی مهار تورم است گفت: پول پرفشار خطرناک‌ترین وسیله در مبادلات پولی است، یعنی وقتی دست بانک باز گذاشته شود و دولت شروع به بی‌انضباطی کند و بانک مرکزی را مجبور به چاپ پول کند از لحاظ شرعی و قانونی کار درستی نیست و بلافاصله در جیب مردم اثر می‌گذارد و ارزش پول را پایین می‌آورد. رئیس جمهور با اشاره به این که دیدیم که تصمیم‌گیری برای مسکن مهر چه بلایی سر کشور آورده است، افزود: هر چه پول در تاریخ ایران چاپ شده بود چهل و چند درصد کل آن پول را برای مسکن مهر چاپ کردند، یعنی 45 هزار میلیارد تومان پول برای مسکن مهر در اختیار بانک مسکن قرار دادند که این پول از پول توجیبی مردم برداشته شد و کار بی‌نظیری از نظر بی‌انضباطی مالی انجام شد و دولت بعدی هم مجبور شد که این راه را ادامه دهد.

روحانی افزود: پارسال دولتی را تحویل گرفتیم که تورم 12 ماهه بالای 40 درصد و تورم نقطه به نقطه 45 درصد را داشت. که این تورم ناشی از شرایط ایجاد شده در کشور بود. رئیس دولت یازدهم با بیان این که اولین قدم برای ثبات آرامش و اقتصاد کشور مهار تورم است، خاطر نشان کرد: برای این هدف باید مواظبت می‌کردیم حرکت پایه‌ی پولی کند باشد که در این راستا بسیاری از اقتصاد‌دان‌ها با کارمان موافق نبودند و می‌گفتند نقدینگی را آزاد کنیم؛ چرا که اساس ، رونق است. چرا که اول باید کشور را از رکود نجات داد، اما ما اعتقاد داشتیم بی‌ثباتی رونق را درست نمی‌کند. و ابتدا باید ثبات را ایجاد کرد و بعد از رکود خارج شویم. و در نتیجه آن شاهد بودیم که تورم از 40.4 درصد در سال گذشته در آبان امسال به 18.2 درصد رسید یعنی 22 واحد درصد تورم پایین آمده که این کار در طول تاریخ ایران بی سابقه بوده است.

روحانی با اشاره به این که بانک مرکزی تلاش فراوانی در کاهش نرخ تورم انجام داده است، گفت: حفظ و ادامه راه کاهش قدم به قدم تورم بسیار با اهمیت است. ضمنا باید به عقب برگردیم و در نهایت باید به تورم یک رقمی برسیم. رئیس دولت یازدهم با اشاره به این‌که اغلب کشورهای جهان امروز تورشان یک رقمی است و ثبات دارند خاطر نشان کرد:‌برنامه‌ریزی ما در سیاست پولی و مالی به نحوی است که تورم سال آینده کمتر از امسال باشد و تا پایان 95 به مرز تک رقمی برسیم.

روحانی با بیان این‌که وقتی تورم پایین می‌آید باید نرخ بهره هم متناسب با آن باشد، تصریح کرد: رقم سود در کشور برای تولید معقول نیست و قدم به قدم بایستی آن را اصلاح کنیم البته نمی‌گویم کاری را یک روزه و بدون مطالعه انجام دهیم و در اقتصاد به هیچ وجه به اقدامات دستوری اعتقاد ندارم، چون اقتصاد را باید با آچار اقتصاد درست کنیم. روحانی با اشاره به این که از ابزار خطرناک بانک‌ها، خلق پول است گفت: باید تعداد با شرایط بانک‌ها حساب شده باشد. روحانی با بیان اینکه این دولت نه به بانک مرکزی و نه به مرکز آمار هیچ دستوری برای انجام نحوه محاسبات نداده است، گفت:‌مردم باید کاملا به این آمار و ارقام اعتماد داشته باشند و این دو نهاد نیز باید اطلاعات صریح و روشن شفاف در اختیار مردم قرار دهند. چون اعتماد مردم برای ما به بانک مرکزی بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به آمار رشد سه ماهه اول امسال در مقایسه با سه ماهه اول سال گذشته تاکید کرد: رشدمان قابل ملاحظه بوده است و من امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و تا پایان امسال رشد اقتصادی ما مثبت خواهد بود. روحانی با بیان این‌که برای رونق در کشور بانک‌ها بسیار تاثیرگذارند، افزود: خبرخوشی که امسال برای مردم داشتیم این بود که مقدار اعتبارات برای بودجه عمرانی بی سابقه بود و تا امروز 21 هزارمیلیارد تومان برای بخش عمرانی اختصاص دادیم که سال آینده نیز این رقم بیشتر خواهد شد، چون اگر بودجه جاری را محدود کرده و بودجه عمرانی را توسعه دهیم به مسیر حرکت رونق کمک کرده‌ایم.

روحانی با اشاره به وجود تعداد زیادی پروژه‌ی نیمه تمام در کشور خاطرنشان کرد : بانک ها و بخش خصوصی باید به میدان بیایند و در زمینه‌ی پروژه‌های نیمه تمام یا باید آنها را بفروشیم و یا به اقساط واگذار کنیم وگرنه این پروژه‌ها از بین می‌رود. رئیس جمهور با بیان این‌که بانک‌ها باید با قدرت در زمینه‌ی اقتصاد حرکت کنند، گفت: درست است که با تخلف دو یا سه بانک باید برخورد شود، اما اکثریت قاطع بانک‌ها ما خادم هستند. مدیران لایق و سالم بانک‌ها بدانند دولت با تمام وجود از آنها حمایت می‌کند.

روحانی با تاکید بر این که بانک‌ها باید بنگاه داری را کنار بگذارند، افزود: قرار است بانک‌ها واسطه بین مردم و تولید باشند وتسهیلات را عادلانه در اختیار کارآفرینان قرار دهند تا در کشور رقابت سالم ایجاد شود، چون رقابت ناسالم انحصار و گرفتاری ایجاد می‌کند و عدم رقابت نیز مشکلات خود را دارد بانک‌ها نیز در رقابتی سالم به دنبال ارائه تسهیلات به مردم و سود کمتر باشند، همانطور که در رقابت برای بالا بردن یک یا دو درصد حساب‌های مالی مردم به دنبال کلاه شرعی می‌گردند. روحانی افزود: قدیم‌تر ها بین بانک‌ها فرق‌هایی وجود داشت و امیدواریم در حال حاضر از تبانی پشت پرده نیز خبری نباشد و رقابت سالم بین بانک‌ها ایجاد شود.

روحانی با بیان این که از دیگر وظایف بانک مرکزی نظارت است تصریح کرد: علت این که بانک‌های خصوصی کوچک فعال می‌شوند و مورد اعتماد مردم هستند موضوع تحت نظارت بودن آنها زیر نظر بانک مرکزی است، پس بانک مرکزی باید بداند بار سنگینی بر دوش دارد و باید نظارت کند والبته دیشب گزارشی از راه‌اندازی سامانه‌های جدید داده شده است تا نظارت قوی‌تری بر بانک‌ها وجود داشته باشد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: نباید به بانک‌ها سخت گیری کنیم و نباید آنها را رها کنیم، بلکه باید نظارت دقیق ، قانونی و عادلانه در بانک‌ها داشته باشیم. رئیس دولت تدبیر و امید با بیان این‌که شرایط آینده در زمینه بانکی بهتر خواهد شد، خاطرنشان کرد:‌باید خود را برای تعامل با دنیا آماده کنیم؛ چرا که در آینده نزدیک سرمایه‌گذاران فراوان به کشور ما می‌آیند و امروز شاهد ورود توریست‌های فراوان به کشور هستیم که رقم آن دو برابرو حتی تا 3 برابر شده‌اند.

روحانی به موضوع معوقات بانکی اشاره کرد و گفت:‌ امروز بانک‌های ما با مساله معوقات بانکی روبرو هستند چرا که یک عده‌ای نتوانستند بدهی‌های بانکی خود را پرداخت کنند البته نباید همه را با یک چوب بزنیم. وی افزود: عده‌ای وام گرفتند و سپس دچار شرایط تحریم شده ونتوانستند کارشان را پیش ببرند، اما عده‌ای هستند که با بهانه و نامی از تسهیلات بانکی استفاده کردند و گاهی نام‌های مقدس روی پروژه‌ها می‌گذارند و حتی برخی بانک‌ها وشعبه‌های بانک‌ها این کار را می‌کنند که باید خیلی از این کلمات و نام‌ها ترسید که برخی شرکت‌ها و صندوق‌ها از آن استفاده می‌کنند. البته بعضی هم واقعا معتقدند، اما به طور کل باید حواسشان جمع باشد چون آدم‌ها مختلف هستند. پس اگر کسی دروغ گفته باشد و کار خلاف قانون انجام داده باشد باید با او برخورد شود، اما با کارآفرینانی که قصد خدمت و سود بردن داشته‌اند و مقصر نبوده‌اند باید مدارا کنیم تا در برخی از استان‌ها گروهی تشکیل دهیم و برای آنها راه حل پیدا کنند.
مرجع : ایسنا

سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۱۰
آقای روحانی دست از این خوش خیالیها بردارید .واقعا شما تصور می کنید دنیا چاره ای جزء مذاکره با شما ندارد ؟
خوب است پذیرفته اید که دنیا نسبت به مسئله ی هسته ای جمهوری اسلامی حساس است .یعنی آن را به زیاده خواهی چند قدرت جهانی نسبت نمی دهید .
اما بدانید دنیا گزینه های زیاد دیگری هم روی میز دارد و خودتان خوب می دانید که گزینه ی نظامی در شرایط فعلی پر رنگ تر از همیشه است.
تا زمانی که جمهوری اسلامی از حزب الله و ... حمایت می کند مذاکرات به نتیجه نمی رسد.مذاکرات شکست خورده است و شما بهتر از همه می دانید (270080)
نوروز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۲۱
روحانی دست بالا میگیره و از موضع قدرت صحبت میکنه و اگرنه خودش به عمق خرابیها و وسعت فاجعه از همه ما آگاهتره. (270111)
واقع بین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۳:۵۱
جناب سعید مذاکرات شکست نخورده و هنوز ادامه دارد، البته ما بیشتر به توافق محتاجيم تا آنها این را من قبول دارم
ولی به علت آبروریزی حاصل از حمله آمریکا به عراق و حتی افعانستان و فجایع حاصله که پایانی بر آنها متصور نیست و خود بوش از اینکه داعش در اثر حمله او پدید آمده تاسف میخورد ، بعید است هیچ ریس جمهوری در 1_2 دهه آینده به کشوری دیگر حمله گسترده کند درست مثل بعد شکست در ویتنام که تا چند دهه بعد به کشوری حمله نکرد ، ولی حملات محدود هوایی ممکن است که البته دیپلماسی ظریف اینرا هم اجازه نخواهد داد ولی (270410)
انتخابات آزاد
United States
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۰۷:۰۷
مگه خارجیها احمق هستند که با چهارتا کلمه ی روحانی وضعیت و قدرت جمهوری اسلامی را تشخیص بدهند.اونا به خوبی می دونند که وضعیت و موقعیت جمهوری اسلامی در شرایط فعلی چگونه است.
عزیزان درکش سخت نیست مردم ما زیر فشار تحریمها متلاشی شدند .اقتصاد ما تقریبا نابود شده.چند خانواده ی خاص اقتصاد را در دست دارند .
هیچ امکانی برای اصلاح وجود ندارد.کشور ما در موقعیت خطرناکی است.جنگ آن را تهدید می کند (270423)
ehsan
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۵۷
واقعا برات متاسفم که از بدبختی ملتت خوشحالی میکنی برا کوبوندن رییس جمهور
شما لیقتتون همون تیم مذاکره کننده جلیلی هستش که هی بدبختی و تحریم اورد برا کشور.دوست عزیز سواد خیلی چیز خوبیه!نمیگم شما ندارید اما یادتون باشه همین یک سال و نیم پیش بود که در پاکترین دولت تاریخ!ایران ما هر روز یک خبر درباره تحریم میشنیدیم (چه در سیاست.چه در اقتصاد) اما همین اقای روحانی بنظر شما خوش خیال! اومد و تحریم های جدید رو متوقف کرد و هم بعضی از تحریم هارو هم برداشت. (270118)
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۰:۱۰
من از بدبختی ملت خوشحالی نمی کنم.فقط می دونم این مذاکرات هی تمدید میشه و بیشتر کمر ملت خم می شود.همه می دونند تا جمهوری اسلامی دست از حزب الله ،حماس،یمن و اخیرا مکزیک بر ندارد توافق غیرممکن است.هر چی جلوتر می رویم فقیر تر می شویم.قضیه جلیلی و ظریف نیست.ظریف آمده بود چند ماهی خارجیها را سر کار بگذارد .اما خارجیها مثل سال 2003 احمق نیستند.مطمئن باشد اگه ملت به خودش نیاد و کاری نکنه ایران میشه عراق.یعنی جنگ.اصلاحات امکان پذیر نیست. (270287)
زاپاتا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۱:۰۲
ما با ایران و رییس جمهورش کاری نداریم (270312)
/
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۰۳:۱۵
اگر مذاکرات به شکست هم بیانجامد, صلح طلبان ایران و جهان با کنشگری فعال و در پیوند باهم می توانند مانع آغاز جنگ شوند... (270414)
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۶:۰۷
چرا جنگ پرهزینه کنند.دولت خودش دو دستی همه ارزوهاشون رو داره براورده میکنه ،اونم بی هیچ هزینه ای. (270135)
رحمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۸:۵۳
اقای سعید خان شماها بدتر از کشورهای خارجی سنگ اندازی می کنید بجای اینکه از دولت منتخب ملت حمایت کنید ان را متهم می کنید (270202)
یاور
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۳:۴۲
دوستان این توافق به ضرر دنیاست چرا که توی این 35 سال گذشته یارکشی جدیدی شکل گرفته
انرژی هسته ای رو بذارن کنار میگن موشک به چه دردتون میخوره و...
حتی اسرائیل رو هم به رسمیت بشناسن باز تحریم پشت تحریم چرا که دیگه تو بازی نیستیم دنیا آرایش جدیدی گرفته (270406)
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۰۵:۵۷
روحانی در برنامه ی زنده ی تلویزیون گفت در حالی که به مذاکره ادامه می دادیم هسته ای را هم تکمیل می کردیم.خوب شما چه انتظاری دارید که دنیا دوباره به جمهوری اسلامی اعتماد کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ما همیشه عقب بودیم اواخر قاجاریه ببینید چه شد.کشور در معرض تجزیه بود که ارتشیان آن را نجات دادند. (270421)
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۱۲
شاید تصور می کنید دنیا به خاطر داعش به شما امتیاز می دهد.این تصور باطلی است مسئله ی داعش به ضرر جمهوری اسلامی خواهد شد.
شما به هیچ کدام از وعده ها عمل نکردید .
اصلاح طلبان هم دکان دو نبش باز کردند یک نبش به حکومت و یک نبش به مردم اما این موضوع دیگر کارایی ندارد.
این هفت ماه هم تمام می شود و اقتصاد ایران بیش از پیش در گل فرو می رود. (270082)
ا ت ش ب ی گ زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۱۶
اقا سعید دولت قبلی با انهمه در امد چه گلی بر سر مملکت زد ؟ان دولت نفت را تا 150دلار فروخت .و زمانی که به انتهای خط رسیدند تحریم به جان کشور انداختند تا دولت اینده را گرفتار کنند .دکان مال اصولگراهاست بجای محکومیت فساد دولت قبل و کمک به دولت فعلی از کلمه فتنه کاسبی میکنند .کمک نخواستیم حداقل چوب لای چرخ دولت نکنند .اقا سعید نفت شده 50 دلار وپولش هم بایکوت شده .مگر اون اقا نمیگفت تحریمها تکه کاغذ است ؟.و شما هورا میکشیدید ؟ بفرمایید 100میلیارد دلار را بگیرید .تمام بدبختیها از ان احمدی نژاد است. (270109)
امیر عباس م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۲۹
این حرفها فقط عمل پوپولیستیست.گفت 100 روزه اقتصاد سرو سامون میدهم یک سال نیم گذشته. نان. روغن. بنزین.برق.... رفته بالا اما تورم تحت کنترل. چرا؟!! آقای رییس جمهور کسری بودجه و پایین آوردن تورم با شغل ما(بیش از 8 میلیون سهامدار و خانواده هاشون) یعنی بورس ردیف میکنن. اقتصاد مملکت معلق نگه داشتن به خاطر (موذاکره). شب دراز است ... (270090)
بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۴۸
در کشورهای جهان سوم سیاستمداران با زبانشان بر مردم حکومت می کنند. (270100)
دوست دارم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۰۶
قراربود100روزه يه كارايي انجام بشه!100 شد 1000....به اميدخدابه 10000هم ميرسيم! (270103)
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۱۲
البته این بی چارگی دنیا دلیل بر خوب بودن و قوی بودن ما نیست. (270106)
صادق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۴:۱۸
سنگ به چاه انداختند و امروز در برابر هر عزمی برای در آوردن سنگها دلواپس میشوند و به قول کواکبیان دل پیچه میگیرند! (270110)
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۵:۲۳
اقتصاد روحانی به مراتب بهتر از اقتصاد احمدی نژاد است . من که نظر ها را میخواندم من را یاد کاریکاتور احمدی نژاد مینداخت آن هایی که آلزایمر داشتند میگفتند فقط احمدی نژاد رئیس جمهور خادم مردم است (270126)
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۵:۳۳
یعنی اگه با ایران تعامل نشه٬ دنیا را تحریم میکنید دیگه ؟! (270128)
پردیس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۵:۳۳
سعید خان شما هم در دنیای خوشخیالی و باطل،با حرفهای دمُده و کنج طاقچه حرف میزنید .اگر در کشورم اینقدر آزادی عمل داشتم که روان و بی پرده بنویسم به شما میگفتم که ما چگونه و با چه شرائطی ،از داخل گرفته تا منطقه و ورای آن و همچنینین منزوی بودن ما بلطف کارگزار اعظمی همچون احمدی نژاد پای میز مذاکره رفتیم. (270129)
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۶:۱۲
اقای روحانی فکر کنم حواستون نیست: ایران چاره ای جز نشستن پای میز مذاکره ندارد (270138)
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۶:۳۸
اگر توافق نشود واقعا اوضاع بسیار بد خواهد شد. به مردم رحم کنید ، آرامش حداقل لیاقت مردم است. (270142)
ایرانی
Romania
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۷:۰۳
دنیا در مقابل ایران زانو خواهد زد

دست از این شعارها بردارید واقع بین باشیم و به فکر آینده کشور و مردم و تعامل با دنیا باشیم

فقط در دنیا باید ایران رجز خوانی بکند و اروپایی ها و همین ترکیه مردمش زندگی کنند و مردم ایران عواقب شعارهای شما را بدهند

با عقلانیت و اقتصادی قوی میتوان پای اعتقادات و اندیشه ها ایستاد نه با شعار و

سر و صدا بابا دست بردارید (270151)
آرام آرام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۷:۵۴
آقای روحانی دارد لالایی می خواند تا ما آرام بمیریم (270164)
غضنفر بیسواد بی شناسنامه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۸:۲۷
آقای روحانی شما که یکساله تورم رو 22 درصد!!!! کاهش دادی کلا صفرش کن بره پی کارش دیگه خیال خودتو مردمو همه رو راحت کن. (270177)
صادق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۰۳:۱۳
صفرچیه !؟
کاش میشد مملکتو ریست کنه به وضعیت تیر84 برگرده (270413)
تجربه مکرر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۱:۲۹
2 سال اول ریاست جمهوری روحانی: عده ایی نمی خواهند که تحریمها برداشته شود

2 سال پایانی ریاست جمهوری روحانی: عده ایی نگذاشتند که تحریمها برداشته شود!! (270330)
علی قلی زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۲:۴۸
ما هم به شما و آقای هاشمی اعتماد کامل داریم و می دانیم که نیتی جز سربلندی نظام را ندارید و بی شک این عده قلیل هم با دیدن تدابیر شما روز به روز کم تر می شوند. (270375)
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۰۶:۰۶
رئيس​جمهور: دنیا چاره‌ای جز نشستن پای میز مذاکره ندارد

عجب اعتماد به نفسی... (270422)