گروه علمی: ماهی بهعنوان یک ماده غذایی کمکالری، بدون کربوهیدرات و سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع امگا ۳ (PUFA) است که عملکرد مغز و سلامت قلب را ارتقا میدهد. علاوه بر این، افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی، مزایای شگفتانگیز دیگری نیز دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می...
گروه علمی:چاقی، التهاب، تری گلیسیرید بالا، دیابت، فشار خون بالا و بیماری کبد چرب غیر الکلی تنها برخی از مشکلاتی هستند که با افراط در مصرف قند، دچار آن خواهید شد.به گزارش خبرآنلاین، مصرف بیش از حد قند و شکر میتواند اثرات منفی متعددی بر سلامتی داشته باشد؛ از جمله:
۱. افزایش قند خون
زیاده...
گروه علمی:سرکه به عنوان یک عنصر چربی زدا شناخته شده است و بسیاری از ما عادت داریم پس از صرف غذاهای چرب با سرکه یا آبلیمو تا حدی اثر چربی را در بدن خود کاهش دهیم، نتایج تحقیقات جدید اما نشانگر آن است که خوردن ۱ قاشق سرکه سیب در طول روز میتواند با کاهش وزن مرتبط باشد.
به گزارش بهداشت ...
گروه علمی: دارچـین بـا نـام علمـی Cinnamomum zeylanicum یکی از گیاهانی است که به نظر مـیرسـد دارای اثرات کاهنده گلوکز خون باشد.
به گزارش بهداشت نیوز،در مطالعهای نشان داده شده است که دارچین در موشها توانسته باعث کاهش سطح چربیهـا و گلوکز خون شود. دارچین مدتهاست که در آسـیا ...
گروه علمی:یافتههای یک پژوهش نشان میدهد که احتمال ابتلا به افسردگی در زنانی که میزان بالاتری از سبزیجات، میوه، تخم مرغ، آجیل و روغن زیتون مصرف میکنند، کمتر است.به گزارش ایسنا، نتایج به دست آمده از پژوهشهای متعددی نشان میدهد که افسردگی ارتباط مستقیمی با نوع تغذیه و عادات ...
گروه علمی:توتها سرشار از آنتیاکسیدانها، مواد مغذی گیاهی، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی هستند.این مواد مغذی به حفظ حافظه کمک میکند و محتوای فیبر به میکروبهای روده کمک میکند تا التهاب مغز را کاهش دهد.
به گزارش همشهری آنلاین، میتوانید از بین انواع توت...
گروه علمی: موزهای ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زرد رنگ خاصیت دارند.به گزارش باشگاه خبرنگاران،نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلولهای تومور و سرطان کمک میکند. موزها میزان زیادی فیبر دارند که برای حفظ سلامت بدن مفید است. موزهای ظاهرا خراب و سیاه ...
گروه علم و فناوری: داده ها، در هسته خود، تفسیری از جهان ما و بخشهای مختلف آن هستند. آنها صرفا یک ارائۀ گزینشی از مشاهدات، اندازه گیریها و اطلاعات در مورد پدیدههای مختلف هستند. از آنجایی که خود دادهها نامحدود هستند، فرآیند انتخاب داده محدود و در نتیجه ذاتاً سلیقهای ...
گروه علمی:سازمان غذا و داروی ایالات متحده این محدودیت را هر چیزی بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز برای بزرگسالان سالم تعریف می کند. این معادل چهار یا پنج فنجان قهوه است.
به گزارش فرارو،در حالی که میزان تحمل افراد متفاوت است محدودیتی برای میزان کافئین افراد در سیستم خود وجود دارد. لرزش انگشتان ...
گره سلامت: انتخابهای غذایی ما میتوانند تأثر بسزایی بر کیفیت خواب ما داشته باشند. به طور مثال: مواد مغذی مانند تریپتوفان و منیزیم نقش حیاتی در تنظیم چرخه خواب و بیداری دارند، در حالی که برخی مواد غذایی مانند کافئین و الکل میتوانند خواب را مختل کنند.
به گزارش خبرآنلاین،با انتخاب مواد ...
گروه علمی: معمولا قرصهای ویتامین که مدت طولانی از خریدشان میگذرد، شک و ترید برای مصرفشان به وجود میآید که آیا استفاده از این قرصهای ویتامین خطرناک است یا خیر؟به گزارش بهداشت نیوز، مصرف روزانه ویتامینها میتواند راهی برای تقویت رژیم غذایی باشد. در واقع این ویتامین...
گروه علمی:برخی از مطالعات و آزمایشات علمی نشان میدهد که گرفتن دست همسر تاثیر بسزایی بر سلامت روانی و عقلی دارد و مطالعات میگویند که به کاهش درد و تسکین تجربیات توانفرسا کمک میکند، اما عمیقترین چیز در مورد دست گرفتن، نیاز به ارتباط و احساس تعلق به کسی است.
در سال ...
گروه علمی: مصرف روزانه مسکن یا برای مدت طولانی می تواند عوارض و خطرات بالقوه ای برای بدن و سلامت شما داشته باشد.به گزارش ایسنا، آیا هر روز برای مبارزه با دردهای مداوم به سراغ مسکن ها می روید؟ آیا تا به حال در مورد عوارض جانبی بالقوه ای که ممکن است مصرف مسکن ها برای شما داشته باشد، فکر کرده اید؟در اینجا ...
گروه علمی:غذاهای فرآوری شده، به ویژه آن هایی که حاوی قند و کربوهیدرات تصفیه شده بالایی هستند، ممکن است در افزایش خطر افسردگی نقش داشته باشند.بهگزارش بهداشت نیوز،مطالعات نشان داده اند که افرادی که مقدار زیادی فست فود مصرف می کنند نسبت به افرادی که بیشتر محصولات تازه می خورند بیشتر در ...
گروه علمی: شکلات تلخ اگر در حد اعتدال و در خالصترین شکل آن (با محتوای بالای کاکائو) مصرف شود، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. این فواید ریشه در ترکیب غنی از فلاونوئید شکلات تلخ دارد که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و میتواند بر سلامت قلب، تنظیم فشار خون، عملکرد مغز، خلق و خو، ...
گروه علمی:مطالعات نشان میدهد که مصرف غذاهای غنی از منیزیم باعث کندتر شدن روند پیری در مغزِ افراد بالای ۵۵ سال میشود.به گزارش خبرآنلاین، تحقیقات نشان میدهد که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتئین میتواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. با توجه به مطالعات اخیر، محققان دریافتند افرادی ...
گروه علمی:بسیاری از افراد بهطور مداوم به اندازه کافی نمیخوابند و به اصطلاح «کمبود خواب» دارند. اگرچه رفع این مشکل مهم است اما به گفته متخصصان نباید سعی کنید آن را با یک خواب طولانی صبحگاهی در آخر هفته جبران کنید.
در دنیای امروز «آرام گرفتن» به کاری دشوار تبدیل ...
گروه علمی:کارشناسان می گویند وزن بدن می تواند با مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی مرتبط باشد.
به گزارش مدیکال نیوز، محققان گزارش میدهند که افراد چاق، مستقل از عوامل سبک زندگی و بیماری، بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی و احساس ضعف نسبت به افراد غیرچاق هستند.محققان اضافه کردند که ارتباط ...
گروه علمی: یک مطالعه جدید تایید میکند که برای داشتن خوابی با کیفیت خوب، بهتر است از مصرف غذاهای پرچرب و پرقند اجتناب کنید.به گزارش مهر،دانشمندان دانشگاه اوپسالا سوئد، تأثیر رژیم غذایی پرچرب / پرقند، که به عنوان رژیم غذایی ناسالم نیز شناخته میشود، را بر خواب بررسی کردند. محققان دریافتند که ...