برداشت «گل گاوزبان» از مزارع مازندران
22 ارديبهشت 1399 ساعت 10:00
گروه عکس: گیاه گل گاوزبان، گیاه دارویی آرامبخش و مناسب برای درمان تنگینفس،تقویت حواس پنجگانه، درمان علائم سرماخوردگی است و خواص آنتی اکسیدانی دارد. از این گیاه به عنوان مکمل غذایی استفاده شده و جویدن برگ تازه آن برای درمان جوشهای چرکیدهان مناسب است. متوسط عملکرد در هرهکتار از مزراع گلگاوزبان در روستای استخر پشت طبق آمارمستند حدود ۳۵۰ کیلوگرم است. در مجموع از سطح ۱۴۰ هکتار به میزان بیش از ۴۰ تن گل گاوزبان در این منطقه تولید میشود و بنا به گفته مسؤولان ذیربط مقادیری از این محصول که ارزش صادراتی دارد.
کد مطلب: 214512