به روز شده در ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ - ۱۸:۳۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۱ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۲۸۳۸۱۰

قرمز شدن رنگ آب دریاچه ارومیه

گروه عکس: با بالا رفتن دما و افزایش تبخیر در تابستان، میزان غلظت نمک دریاچه اورمیه افزایش می‌یابد و شرایط برای تکثیر و فعالیت باکتری‌ها و جلبک‌های شورپسند مساعد می‌شود. باکتری هالوفیت و جلبک دونالیلا سالینا جهت مقاومت در برابر شوری، رنگدانه‌های قرمز تولید می‌کنند و موجب تغییر رنگ آب دریاچه ارومیه می‌شوند. با کاهش دما وافزایش ورود آب‌های شیرین به دریاچه، این وضعیت به تدریج از بین می‌رود.