به روز شده در ۱۴۰۱/۰۷/۰۲ - ۲۰:۴۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۶ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب : ۳۲۴۹۵۲

شیرین‌ترین سوغاتی خراسان رضوی

گروه عکس: نبات و آبنبات مهمترین سوغات استان خراسان رضوی و شهر مشهد است.در آب نبات شکر در دمای بالا حرارات دیده و به صورت مایع در می‌آید سپس با موادی مانند پسته، گل محمدی، هل، نارگیل، قهوه و.... مخلوط می‌شود. خمیر آب نبات به شکل ریز درآمده و تکه تکه می‌شود.اما در نبات شرایط فرق می‌کند و شکر پس از حرارات در ظروف مخصوص (پاتیل) ریخته شده و به مدت یک هفته در دمای ۵۰ درجه باقی می‌ماند تا به صورت بلور در آید. سپس خنک شده و قابل استفاده می‌گردد. سودآورترین ارزهای دیجیتال را در فضایی مطمئن معامله کنید! نبات و آب نبات خراسان امروزه به کشورهای خارجی صادر و زائران و مجاوران آن را برای دوستان و آشنایان هدیه می‌برند.