به روز شده در ۱۴۰۱/۰۹/۱۸ - ۰۰:۴۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۱ ساعت ۱۱:۰۰
کد مطلب : ۳۶۱۵۱۱

تولید شیره‌انگور

گروه عکس: فعالیت کارگاه‌های شیره‌پزی در بخش روداب سبزوار آغاز شده است. روستای بهارستان قطب کارگاه‌های شیره‌پزی در بخش روداب سبزوار است که انگور دیم منطقه و حتی شهر‌های اطراف برای تولید شیره انگور به این روستا حمل می‌شود. در این روستا ۱۱ کارگاه شیره پزی فعال است که طی ۵ مرحله انگور را بطور سنتی به شیره انگور تبدیل می‌کنند. خشکسالی‌ها سبب کاهش تولید انگور دیم از سطح ۲۵۰ هکتار از باغات انگور دیم بخش روداب شده است و پیش بینی می‌شود امسال کمتر از ۵۰۰ تن انگور دیم از سطح باغات این بخش برداشت و حدود ۸۰ درصد آن تبدیل به شیره انگور شود.