به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۰ - ۱۰:۲۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب : ۳۹۲۵۰۲

دودی کردن ماهی به روش سنتی

گروه عکس: دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آن‌ها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها