به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۱۰ - ۱۲:۴۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۲۳ ساعت ۱۰:۱۳
کد مطلب : ۱۶۷۰۶۳

غذای ۹ میلیون نفر در ایران دور ریخته می‌شود

گروه جامعه: رئیس انجمن ارگانیک ایران گفت: براساس آمار سال گذشته فائو محصولات کشاورزی ایران سالم ترین محصولات در آسیا است.
غذای ۹ میلیون نفر در ایران دور ریخته می‌شود
رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک ایران امروز در افتتاحیه یازدهمین جشنواره محصولات ارگانیک تهران اظهار کرد: برای ساماندهی و رهگیری محصولات ارگانیک تولیدشده در کشور کد 18 رقمی به این محصولات اعطا شده تا مصرفکنندگان با جستجوی این کد در سایت انجمن ارگانیک بتوانند از اصالت این محصولات مطلع شوند.وی همچنین خبر از ایجاد تعاونی ارگانیک در کشور داد و گفت: این تعاونی که در سازمان تعاون روستایی کشور ثبت شده است وظیفه دارد که محصولات ارگانیک تولید شده کشاورزان را به دست مصرف کنندگان نهایی برساند.رئیس انجمن ارگانیک ایران ادامه داد: محصولاتی مانند پسته، زعفران، خرما، عسل، انار، کیوی، مرکبات، عرقیجات، گیاهان دارویی و چای از جمله محصولات عمده ارگانیک صادراتی کشور که به کشورهای مختلفی از جمله کشورهای اروپایی صادر می‌شود.نورانی یادآور شد: با توجه به اینکه محصولات ارگانیک ایران تحت نشان اروپا تولید می‌شود برای صادرات به این کشورها مشکلی ندارند و بدون بازرسی مجدد به اتحادیه اروپا صادر می‌شوند.

*محصولات کشاورزی ایران در آسیا سالم ترین است
وی با انتقاد از رویه استفاده غیرهدفمند از سموم شیمیایی در سالهای گذشته گفت: در این مدت کودهای شیمیایی را با یارانه در اختیار کشاورزان قرار دادیم و حتی باقیمانده آن به منابع آب مصرفی کشور رفت و تولید را در برخی از مناطق با مشکل مواجه کرد. اما با این وجود فائو اعلام کرده است محصولات کشاورزی ایران سالم ترین محصولات کشاورزی آسیا به حساب می‌آید.رئیس انجمن ارگانیک ایران افزود: فائو همچنین اعلام کرده است ایران با توجه به پتانسیل هایی که دارد علاوه بر اینکه می تواند نیاز خود را در بخش کشاورزی به طور کامل تأمین کنند بلکه می تواند نیاز کشورهای حاشیه خلیج فارس را نیز تأمین کند.

غذای 9 میلیون نفر در ایران دور ریخته می شود
نورانی افزود: فائو همچنین اعلام کرده است که ایران 30 تا35 درصد محصولات کشاورزی ایران تبدیل به ضایعات می‌شود که این رقم معادل غذای اعضای 9 میلیون نفر هست که در صورتی که تکنولوژی در این بخش بالا رود علاوه بر افزایش تولید می توان آن را در بازارهای خارجی و داخلی عرضه کرد.
مرجع : تسنیم
برچسب ها: مواد غذایی