کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

آنان که حافظه قوی می‌خواهند، بخوانند

8 مهر 1392 ساعت 0:43

گروه علمی و فناوری: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول ها و بافت های مغزی را از بین می برد.


مینا محمدپور، فوق تخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه (هر صبح) ناشتا 21 دانه کشمش سیاه موجب افزایش قدرت حافظه می شود. وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات کربن و پروتئین است. این متخصص با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول های مغز را تغذیه می کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافت ها، نسوج و سلول های حافظه در مغز میشود. محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کاهش و تقویت قدرت حافظه می‌شود. گفتنی است، مصرف بیش از حد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و نسیان است.


کد مطلب: 17149

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/17149/آنان-حافظه-قوی-می-خواهند-بخوانند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir