به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۰۹ - ۱۶:۵۶
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۱ ساعت ۱۶:۴۱
کد مطلب : ۲۲۵۵۸۷

ماجرای هیئت علمی‌شدن دختر حسن روحانی

ماجرای هیئت علمی‌شدن دختر حسن روحانی
گروه سیاسی: درحالی که برخی یافته‌های جدید ابهامات چگونگی هیئت علمی‌شدن خانم مریم روحانی دختر رئیس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را تشدید می‌کند، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره ماجرای مبهم درج نام دختر رئیس‌جمهور به عنوان عضو هیئت‌علمی این دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به گزارشی با عنوان "دختر روحانی عضو هیات علمی شهید بهشتی شد؟" توضیحاتی به خبرگزاری تسنیم ارسال کرده است. متن این توضیح به شرح ذیل است:

با سلام و احترام
ضمن تشکر از همراهی‌ها وتقدیر از فعالیت‌های آن خبرگزاری محترم، پیرو درج گزارش اختصاصی تحت عنوان: (دختر روحانی عضو هیات علمی شهید بهشتی شد؟) بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه و بررسی به عمل آمده در دانشکده فن آوری نوین پزشکی به استحضار می‌رساند:
خانم دکتر مریم روحانی فارغ التحصیل رشته دکترای زیست فناوری پزشکی از انستیتو پاستور ایران می‌باشد که پس از فارغ‌التحصیلی درخواست گذراندن تعهدات قانونی خود را در آذرماه سال 98 به دانشکده‌های فن آوری‌های نوین پزشکی دانشگاه ارائه داده‌اند.
پس از ارزیابی سوابق تحصیلی و تحقیقاتی نامبرده در دانشکده مذکور درخواست ایشان جهت شروع خدمت در گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی با نظر موافق به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام می‌گردد، معاونت آموزشی دانشگاه نیز بر اساس ماده 14 آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضاء هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور و همچنین بخشنامه شماره 3573/500/د معاونت آموزشی وزارت متبوع به مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت منعکس می‌کند و پس از آن مرکز امور هیات علمی وزارت متبوع طی نامه شماره 4178/506/د مورخ 21/09/98 موافقت خود را جهت انجام تعهدات قانونی در قالب هیات علمی ایشان به دانشگاه اعلام کرد. برهمین اساس وی جهت گذراندن تعهدات قانونی از تاریخ 18/10/98 به عنوان عضو هیات علمی تعهداتی در دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی شروع به کار نموده است.
قابل ذکر است در حال حاضر تعداد 289 نفر از اعضای هیات علمی تعهداتی با شرایط مشابه ایشان در دانشگاه مشغول گذراندن تعهدات قانونی خود می‌باشند و طبق ماده 14 آیین‌نامه اداری و استخدامی اعضاء هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور، مجوزی برای استخدام رسمی آنها نمی‌باشد و به کارگیری متعهدین خدمت مستلزم وجود ردیف سازمانی بلاتصدی و مجوز استخدام به عنوان عضو هیات علمی نمی‌باشد و این افراد صرفاً تعهدات قانونی را در دانشگاه طی خواهند نمود.
بدیهی است پس از پایان تعهدات رابطه کاری این گونه افراد با دانشگاه قطع خواهد شد و صرفاً افرادی به استخدام هیات علمی دانشگاه در خواهند آمد که در فراخوان جذب اعضاء هیات علمی دانشگاه شرکت نمایند.
****************
دیروز خبرگزاری تسنیم، در گزارشی نوشته بود: سه‌شنبه هفته‌ای  که گذشت (7 مرداد 99) خبرگزاری تسنیم در گزارش مفصلی به ابهامات چگونگی عضو هیئت علمی شدن خانم مریم روحانی دختر حجت‌الاسلام روحانی در  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرداخت. در این گزارش از مسئولان دانشگاه خواسته شده بود به ابهامات فراوان در این باره پاسخ دهند. اما در بخشی از این گزارش به توضیحات عجیب آقای دکتر آرش خجسته مدیرگروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی اشاره شده بود. او در پاسخ به تسنیم گفته بود: مسیر جذب دانشگاه متفاوت با گذراندن طرح و پروژه است. درباره خانم مریم روحانی مسیر جذب را مطمئن باشید طی نشده است.
خبرنگار تسنیم به آقای خجسته گفت که اما اسم خانم روحانی به‌عنوان عضو هیئت علمی درج شده است، نه فردی که می‌خواهد طرح یا پروژه‌ای را در دانشگاه بگذراند! که آقای خجسته پاسخ داد: "ممکن است آنها که سایت دستشان است از این موضوع اطلاعی نداشته باشند! ولی قطعاً جذب صورت نگرفته است. ما الآن همکاران زیادی داریم که طرح می‌گذرانند، لذا شما اگر با هیئت جذب تماس بگیرید به شما خواهند گفت که درباره ایشان جذبی صورت نگرفته است. 6ــ7 نفر به‌صورت قراردادی و پروژه‌ای طرح تحقیقاتی می‌گذرانند!"
در پاسخ به سؤال مجدد تسنیم مبنی بر اینکه پس چگونه اسمشان به‌عنوان عضو هیئت علمی درج شده است، آقای خجسته جواب داد: ممکن است اسمشان در سایت این‌چنین درج شده باشد، ما در این باره خساست به خرج نمی‌دهیم!
با این حال باز هم به‌عنوان شاهدی خلاف گفته‌های آقای خجسته، نگاهی به «سامانه علم‌سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی علوم پزشکی» نشان می‌دهد که نام ایشان به‌عنوان عضو هیئت علمی درج شده است!
مخاطبان گرامی می‌توانند با مراجعه به آدرس https://isid.research.ac.ir/Maryam_Rouhani از جزییات اطلاعات درج‌شده برای خانم مریم روحانی در این سامانه مطلع شوند. در این سامانه نیز خانم مریم روحانی به‌عنوان «استادیار» دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی شده است!

علی‌رغم درخواست‌های رسانه‌ای و همچنین درخواست برخی تشکل‌ها از جمله بسیج دانشجویی از مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای ارائه توضیحات در این زمینه، هنوز هیچ توضیحی ارائه نشده است. کمیسیون آموزش مجلس تأکید کرده است که به این مسئله ورود خواهد کرد.  با توجه به مسائلی که از یکی دو سال پیش راجع به تحصیل غیرقانونی آقای حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد، جامعه دانشگاهی طبیعتاً حق دارد که خواهان شفاف‌سازی در چنین مواردی باشد. اگر کار هیئت جذب دانشگاه کاملاً قانونی است و یا اگر به‌کارگیری خانم مریم روحانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به هر طریقی قانونی است بهتر است مسئولان این دانشگاه توضیح روشنی به جامعه ارائه کنند.
 
برچسب ها: حسن روحانی