کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مواد غذایی پخته شده منتقل کننده کرونا نیستند

30 آبان 1399 ساعت 12:12


گروه علمی: کرونا این روز‌ها جان هزاران انسان را گرفته و افراد زیادی را به این ویروس خطرناک مبتلا کرده است؛ به گونه‌ای که سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با آن توصیه زیادی به رعایت بهداشت فردی و اجتماعی به خصوص در مکان‌های شلوغ مانند آرایشگاه‌ها و رستوران‌ها می‌کند. متخصصان تغذیه و متخصصان عفونی تاکید زیادی دارند تا افراد به هیچ عنوان خارج از منزل به مصرف مواد غذایی به خصوص فست فود نپردازند. خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و عضو انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: هنوز با گذشت روز‌ها و ماه‌ها از ویروس کرونا همچنان افراد تردید دارند که غذای پخته می‌تواند عامل اصلی انتقال بیماری کرونا باشد یا خیر. باتوجه به تحقیقات تا به الان ثابت نشده است که مواد غذایی می‌توانند منشا اصلی انتقال آلودگی ویروس کرونا باشند. مواد غذایی بعد از پخته شدن به خصوص در شرایط کرونایی باید ظرف ۲ ساعت مصرف شوند، در غیر این صورت بهتر است، دیگر مورد مصرف قرار نگیرد.او گفت: اگر مواد غذایی کامل مصرف نشد می‌توانید مابقی آن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرمای موجود در آن محیط بتواند به خوبی از مواد غذایی مراقبت کرده و میکروب‌ها نتوانند به راحتی در آن‌ نفوذ کنند؛ مواد غذایی پخته شده نباید بیشتر از ۲ ساعت  در محیط آشپزخانه  بمانند در غیر این صورت، خود به تنهایی عامل اصلی  ویروس کرونا خواهند بود.رحمانی بیان کرد: ویروس کرونا می‌تواند در شرایط عادی در محیط حضور داشته باشد که همین امر می‌تواند موجب آلوده کردن مواد غذایی شود؛ افراد مواد غذایی که قرار است ظرف ۳ روز مصرف کنند بهتر است  در یخچال بگذارند، در غیر این صورت باید در فریزر نگهداری کنند؛هنگام مصرف، حتما باید مواد غذایی  به شدت  حرارت دیده و بعد مورد استفاده قرار گیرد.او گفت:  افراد باید مراقب خوراک خود در روزهای کرونایی باشند زیرا تضعیف سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین مواردی  است که باید به آن توجه شود. نکات بهداشتی در محل آشپزی و ظروف کاملا رعایت شود، زیرا افراد تصور می کنند داخل منزل نیاز نیست به این نکات توجه شود. 


کد مطلب: 242026

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/242026/مواد-غذایی-پخته-شده-منتقل-کننده-کرونا-نیستند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir