کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

۱۰ خوراکی مفید در دوران سرماخوردگی

7 آذر 1399 ساعت 12:01


گروه علمی: هر ساله با نزدیک شدن به فصل سرما آمار ابتلا به سرماخوردگی ها و آنفلوآنزای فصلی با افزایش چشمگیری رو به رو می‌شود بیماری هایی که با استفاده از برخی خوراکی ها برای درمان و بهبود توصیه می شود.
بعضی از خوراکی‌ها به دلیل ویتامین کافی باعث کاهش علایم سرماخوردگی می‌شوند و برخی دیگر نیز عفونت ناشی از سرماخوردگی را کاهش می دهد.این خوراکی‌ها عبارتند از:
۱.( موز )میوه ای که می تواند در بیماری سرماخوردگی حائز اهمیت باشد و انواع ناراحتی های معده و روده را بهبود بخشد.
۲. (فلفل دلمه‌ای) آن دسته از سبزیجاتی است که به دلیل داشتن ویتامین C و قابلیت بهبودی سرماخوردگی به شدت توصیه می‌شود.
۳. (هویج ) سبزیجات مفیدی که دارای بتاکاروتن فراوان است و برای سرما خوردگی توصیه می شود.
۴. پرتقال و لیمو شیرین از میوه های تاثیر گذار و دشمن اصلی سرماخوردگی است که نباید از آن در فصل زمستان غافل شد.
۵. فلفل تند باعث رقیق تر شدن ترشحات ریوی و همچنین باز شدن حفره های سینوسی یا سینوزیت می‌شود.
۶.ادویه خردل نیز از آن دسته از چاشنی هایی است که می تواند ترشحات مجاری تنفسی را رقیق کند.
۷. (پیاز ) آن دسته از سبزیجاتی است که با مصرفش سیستم ایمنی بدن قوی و سرماخوردگی از بدن انسان دفع می شود.
۸. چای سبز و سیاه گیاهانی با خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی و اثرات ضداسهال هستند.
۹. سیر را هم مانند پیاز اصلا فراموش نکنید زیرا سیر قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن را دارد و از سرماخوردگی در فصل های حساس مثل پاییز و زمستان جلوگیری می کند.
۱۰. از مصرف گیاهان دارویی غافل نشوید زیرا تمام داروهای حاضر در داروخانه ها از این گیاه ها برای رفع و درمان سرماخوردگی ساخته می‌شود.
۱۱. مصرف ترکیبی از یک قاشق غذا خوری عسل و یک برش لیموترش تازه در یک لیوان آب گرم در نصف لیوان برای سرماخوردگی بسیار توصیه می‌شود.


کد مطلب: 243227

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/243227/۱۰-خوراکی-مفید-دوران-سرماخوردگی

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir