گوشت آزمایشگاهی به ژاپن رسید
22 دی 1399 ساعت 11:36
گروه علمی:شرکت میتسوبیشی ژاپن از برنامهریزی برای تولید گوشت آزمایشگاهی در این کشور خبر داده است. برای تولید این نوع گوشت مصنوعی از کشت سلولهای بدن حیوانات استفاده میشود.تولید گوشت به این روش، نوعی کشاورزی سلولی است که از بسیاری از روشها و تکنیکهایی که در پزشکی برای بازسازی بافتها استفاده میشود نیز بهره میبرد. البته این روش تولید گوشت هنوز صنعتی نشده ولی کشورهایی مانند ژاپن در تلاش هستند که با توجه به مصرف بالای گوشت در این کشور، روش یادشده را صنعتی کنند تا استفاده از آن در مقیاس انبوه ممکن شود.مهمترین مزیت استفاده از این روش تولید گوشت، کمک به حفظ محیط زیست و عدم کشتار گسترده حیوانات است که موجب میشود نگرانیهای زیست محیطی و اخلاقی در این زمینه کاهش یابد.
کد مطلب: 250673