کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

حقایقی علمی درباره زرده تخم مرغ

1 اسفند 1399 ساعت 9:09


گروه علمی:  بسیاری از مردم معتقدند که تخم مرغ هر چه بزرگتر یا گران تر باشد، بهتر و در نتیجه سالم تر است. با این حال، بیشتر قضاوت های رایج درباره تخم مرغ از نظر علمی درست نیست.تامارا پرونتسوا متخصص تغذیه و درمانگر مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، معتقد است که تخم مرغ ذخیره ای از ویتامین ها و میکرو عناصر است، یکی از معدود غذاهایی که از نظر ترکیب کاملاً متعادل است: تخم مرغ حاوی ویتامین های گروه های A ، E، ویتامین های B9 و D ، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، روی، سلنیوم هست. زرده حاوی کولین است که سطح کلسترول را به سطح نرمال می رساند. تخم مرغ همچنین حاوی آنتی اکسیدان های کاروتنوئید است که به زرده درخشندگی می بخشند. تامارا پرونتسوا تأكید كرد با این حال نمی توان در نظر گرفت كه هر چه زرده تخم مرغ پررنگ تر باشد، مواد مفید تری در ان قرار دارد.

پیش از این در خبرها آمده بود که تخم مرغ 13٪ پروتئین و 12٪ چربی، کلسیم، فسفر و یک مجموعه کامل از ویتامین ها است. فواید تخم مرغ به رنگ پوسته بستگی ندارد: رنگ فقط به نژاد مرغ بستگی دارد، بنابراین ارزش تخمهای قهوه ای و سفید یکسان خواهد بود. رنگ زرده از غذا و خوراک مرغ می گوید: هر چه روشن تر باشد ، کاروتنوئیدهای بیشتری در بدن به ویتامین A تبدیل می شوند.یک فرد سالم می تواند حداکثر دو یا سه تخم مرغ در روز بخورد. از نظر تئوری، می توانید در هفته ده تخم مرغ یا بیشتر بخورید. اما بهتر است که تعداد آنها پنج یا شش مورد بیشتر نباشد. علاوه بر تخم مرغ ، محصولات دیگری نیز باید در هفته بخورید، نباید رژیم لاغری تخم مرغ بگیرید.


کد مطلب: 257247

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/257247/حقایقی-علمی-درباره-زرده-تخم-مرغ

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir