محققان: برای پیری سالم آب چغندر بنوشید
17 فروردين 1400 ساعت 18:31
گروه علمی: یافتههای یک مطالعه اخیر نشان میدهد، نوشیدن آب چغندر ترکیبی از باکتریهای دهان را که با عملکرد سالم مغز و عروق خونی مرتبط هستند، تقویت میکند.یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله «Redox Biology» نشان داد، مصرف آب چغندر منجر به تولید ترکیبی از باکتریهای دهان میشود که با عملکرد سالم مغز و عروق خونی مرتبط هستند.یافتههای یک مطالعه اخیر نشان میدهد، نوشیدن آب چغندر ترکیبی از باکتریهای دهان را که با عملکرد سالم مغز و عروق خونی مرتبط هستند، تقویت میکند.چغندر، کاهو، اسفناج و کرفس غنی از نیترات غیر آلی هستند و بسیاری از باکتریهای دهانی در تبدیل نیترات به اکسید نیتریک نقش دارند که به تنظیم رگهای خونی و انتقال عصبی (پیامهای شیمیایی در مغز) کمک میکند.
کد مطلب: 264771