به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۱۰:۲۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۴ ساعت ۰۹:۲۷
کد مطلب : ۲۶۵۹۱۸

ساخت واکسن سرطان در مراحل آزمایشی

ساخت واکسن سرطان در مراحل آزمایشی
گروه علمی: نتایج اولیه آزمایش واکسن سرطان ، ایمن بودن و اثرگذاری بالای آن را نشان داده و احتمال می رود که بتوان با آن از پیشرفت سرطان های کشنده همچون ریه و مثانه جلوگیری کرد.هرچند که ایمونوتراپی در درمان سرطان انقلابی به پا کرده، اما بیماران در آزمایش‌های بالینی تاثیر چندانی از آن را حس نمی‌کنند. اکنون مشخص شده که واکسن‌های سرطان که بر مبنای این روش است، می‌تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند.واکسن‌های شخصی سرطان که بر مبنای ایمونوتراپی قرار دارند، به طور مستقیم تومور را مورد هدف قرار می‌دهند و سیستم ایمنی را به گونه‌ای هدایت می‌کنند که از پیشرفت سرطان جلوگیری می‌کند.

در تولید واکسن شخصی سرطان، DNA و RNA تومور در هر بیمار توالی‌یابی می‌شود و واکسن بر مبنای آن طراحی می‌شود. به همین دلیل بیشترین اثربخشی را دارد.در این آزمایشات بالینی بیماران طی یک دوره شش ماهه، ۱۰ دوز واکسن شخصی دریافت کردند. در هیچ یک از این بیماران عوارض جانبی جدی دیده نشد و از طرفی نتایج درمان موفقیت آمیز گزارش شد.این واکسن توسط محققان بیمارستان مونت ساینای در نیویورک طراحی شده است. محققان بر این باورند این روش درمان در سرطان‌هایی مانند ریه و مثانه که احتمال پیشرفت آن بالاست، موثر خواهد بود.

سرطان ریه، کشنده‌ترین نوع سرطان است و تعداد قربانیان آن از مجموع سرطان‌های سینه و پروستات بیشتر است. سالانه حدود ۱.۸ میلیون مورد سرطان ریه در سراسر جهان تشخیص داده می‌شود که از این میان ۱.۵ میلیون نفر جان خود را از دست می‌دهند. از هر چهار مرگ ناشی از سرطان، یک مورد به دلیل سرطان ریه است. مطالعات نشان می‌دهد تشخیص و درمان سریع بیماری موثرترین روش در افزایش طول عمر بیمار است.سرطان ریه معمولا در افراد سالمند دیده می‌شود. از هر سه بیمار مبتلا به سرطان ریه، دو مورد بالای ۶۵ سال سن دارند و کمتر از دو درصد مبتلایان کمتر از ۴۵ سال سن دارند. میانگین سن مبتلایان ۷۰ سال است. از هر ۱۴ مرد، یک نفر به سرطان ریه مبتلا می‌شود و این آمار در میان زنان، یک از ۱۷ زن است.سرطان مثانه دهمین سرطان شایع در جهان است و سالانه بیش از ۵۵۰ هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند. شیمی‌درمانی متداول‌ترین روش درمان این بیماران است.
برچسب ها: واکسن سرطان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها