کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مواد غذایی مفید و مضر برای کبد

19 ارديبهشت 1400 ساعت 13:59


گروه علمی: کبد، مهم‌ترین قسمت بدن است و اگر به آن توجه نکنیم، دچار عوارض بسیاری می‌شویم. تغدیه، نقش اساسی در حفظ سلامت کبد ما دارد. علاوه بر آن، بیمارانی که دچار مشکلات کبدی هستند، باید مواد غذایی مناسبی مصرف کنند تا به کمک این دسته از مواد غذایی، سلامت بدن آنها تضمین شود.به‌طور کلی، افراد مبتلا به بیماری کبد چرب، علائم خاصی ندارند و در برخی افراد ممکن است علائمی مانند درد شکمی، خستگی، از دست دادن اشتها و ناخوشی، زردی چشم و پوست، تورم در مچ پا، درد معده، احساس خواب‌آلودگی یا سردرگمی، استفراغ خونی و مدفوع خونی داشته باشند و به همین دلیل، تشخیص مناسب قبل از شروع درمان ضروری است.


در حال حاضر، درمان مؤثر دارویی بیماری کبد چرب در دسترس نیست. با این حال، امکان بازگشت کبد به شرایط قبل ممکن است و معمولا با تغییرات شیوه زندگی، برنامه غذایی و درمان خانگی، کبد چرب درمان می‌شود.برخی مواد غذایی می‌توانند کبد را از ابتلا به سرطان و چرب شدن در امان نگه دارند.

مواد غذایی مفید به حال کبد
مصرف چربی‌های مفید مانند روغن زیتون، استفاده متعادل و کم از گوشت قرمز، مصرف منظم ماهی، استفاده انواع غلات کامل و سبوس‌دار و مصرف فراوان سبزیجات و میوه‌جات، ما را در برابر بیماری کبدی محافظت می‌کنند.

مواد غذایی مضر به حال کبد
غذا‌های سرشار از قند و شکر، چربی‌های اشباع‌شده، غذا‌های صنعتی و آماده، مواد غذایی شور و نوشیدنی‌های الکلی، سلامت کبد را به خطر می‌اندازند.


کد مطلب: 270968

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/270968/مواد-غذایی-مفید-مضر-کبد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir