به روز شده در ۱۴۰۰/۰۳/۲۷ - ۱۲:۰۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ ساعت ۱۲:۰۷
کد مطلب : ۲۷۶۹۶۸

کافئین‌ابتلا به بیماری آب سیاه را افزایش می‌دهد

کافئین‌ابتلا به بیماری آب سیاه را افزایش می‌دهد
گروه علمی: تحقیق جدید نشان می دهد مصرف بیش از حد قهوه در افرادی که از لحاظ ژنتیکی در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری چشمی گلوکوم هستند به شکل قابل توجهی ابتلا به این بیماری را در آنها افزایش می دهد.در این مطالعه بیش از ۱۲۰ هزار انگلیسی در رده سنی ۳۹ تا ۷۳ سال، اطلاعاتی در مورد مصرف کافئین و بینایی خود ارائه دادند، از جمله اینکه آیا آنها به گلوکوم مبتلا هستند یا سابقه خانوادگی این بیماری را دارند.پس از سه سال، محققان چشم شرکت کنندگان، از جمله فشار داخل چشم (IOP)، را معاینه و بررسی کردند. افزایش IOP یک عامل پرخطر ابتلاء به گلوکوم است.
 
یافته‌ها نشان داد مصرف زیاد کافئین با افزایش خطر کلی IOP یا گلوکوم همراه نبود، اما در شرکت کنندگان دارای بیشترین استعداد ژنتیکی ابتلاء به IOP، مصرف بیشتر کافئین با IOP بالاتر و میزان گلوکوم بالاتر همراه بود.محققان پی بردند افرادی که کافئین زیاد، یعنی چهار فنجان قهوه در روز، مصرف می‌کردند دارای IOP بالاتر بودند.

به گفته محققان، در افرادی که بالاترین میزان خطر ابتلاء به گلوکوم از لحاظ ژنتیکی وجود دارد و بیش از تقریباً سه فنجان قهوه در روز مصرف می‌کنند، میزان گلوکوم ۳.۹ برابر بیشتر از کسانی است که کافئین کم مصرف می‌کنند و در گروه کم خطر ریسک ژنتیکی قرار دارند.دکتر «لوئیز پاسکال»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان مونت سینای نیویورک، در این باره می‌گوید: «در این مطالعه ما دریافتیم که رابطه نامطلوبی بین مصرف زیاد کافئین و گلوکوم فقط در بین افرادی که با بالاترین ریسک ژنتیکی افزایش فشار چشم مواجه هستند مشهود است.»محققان تاکید می‌کنند افرادی که سابقه خانوادگی ابتلاء به گلوکوم دارند باید مصرف کافئین را محدود کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *