به روز شده در ۱۴۰۰/۰۵/۰۷ - ۱۹:۰۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۲۴ ساعت ۱۳:۳۹
کد مطلب : ۲۷۷۸۳۷

هسته کدام میوه‌ها کشنده است؟

هسته کدام میوه‌ها کشنده است؟
گروه علمی: هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.
 
به گفته او هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۰,۲۴-۰,۹۷ میلی‌گرم در هر لیتر خون است.مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.
برچسب ها: میوه بادام
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *