به روز شده در ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ - ۲۱:۱۵
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ ساعت ۱۷:۱۷
کد مطلب : ۲۸۴۸۲۱

علت آغشته‌کردن خمیر برخی نانوایی‌ها به نوشابه

علت آغشته‌کردن خمیر برخی نانوایی‌ها به نوشابه
گروه جامعه: مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مخلوط کردن نوشابه های گازدار با خمیر نان در برخی از نانوایی های استان خبر داد و گفت: برخی از نانوایان از جوش شیرین استفاده می کنند و برای فرار از نظارت بازرسان ما نوشابه و افزودنی های غیر مجاز را با خمیر نان مخلوط می کنند تا بعد از آزمایش ردی از جوش شیرین هایی که در پخت نان استفاده می کنند، نباشد.

«براتی زاده» افزود: متاسفانه برخی از نانوایان برای رهایی از نظارت بازرسان ما و مشخص نشدن تخلفات شان در پخت نان، افزودنی های غیر مجاز را به خمیر نان اضافه می کنند که نمی توانم آن ها را نام ببرم.

وی با اشاره به این که مشکلات زیادی در پخت نان رخ می دهد و برخی توجهی ندارند، اظهارکرد: متاسفانه در جلسه ای که برای افزایش قیمت نان برگزار شده بود ما را دعوت نکردند، اگر به این جلسه دعوت می شدیم به طور حتم با افزایش قیمت نان مخالفت می کردیم چون نان های بی‌کیفیت به مردم می دهند.وی افزود:نانی که در بجنورد پخت می شود خمیر و ماندگاری اش کم است، این درحالی است که خروجی باید نان با کیفیت باشد تا مردم راضی باشند.
مرجع : روزنامه خراسان
برچسب ها: نان