به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۲۱:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۹ ساعت ۱۱:۲۴
کد مطلب : ۲۸۵۴۱۲

کدام سیاست‌ها در کنترل کووید-۱۹مؤثرتر بودند؟

کدام سیاست‌ها در کنترل کووید-۱۹مؤثرتر بودند؟
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین با انجام یک مطالعه مروری تجربیات کشورهای مختلف و اثربخشی سیاست‌های مختلف را در برابر همه‌گیری کووید-۱۹ بررسی کردند.به گزارش ایسنا، پیشگیری از کووید-۱۹ بر اساس اصول مختلفی شامل فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن منظم دست، آزمایش سریع و دقیق برای تشخیص افراد آلوده به COVID-19 ، تهویه، قرنطینه، اطلاعات مناسب، بودجه دولتی و در نهایت واکسیناسیون است. این لایه‌ها مکمل یکدیگر هستند و باید برای کمک به کنترل و جلوگیری از کووید-۱۹ با هم همراه باشند؛ زیرا هیچ‌یک از این روش‌های پیشگیری، مطلق و قطعی نیست.
 
بر همین اساس پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین با انجام یک تحقیق مروری تجربیات کشورهای مختلف، از جمله موفقیت‌ها و عدم موفقیت‌ها را در سیاست‌های پیشگیری و بهداشتی در برابر بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ برای مقایسه اثربخشی، امکان‌پذیری و مقرون به صرفه بودن آن‌ها مورد بررسی قرار دادند.

با توجه به بررسی‌ نتایج در مطالعات مختلف، یک ترکیب کامل از سیاست به ترتیب زیر باید توسط همه کشورها انجام شود. همیشه با توجه به مسائل سیاسی و بالاتر از همه، ویژگی‌های اجتماعی و اقتصادی هر یک از آن‌ها: به ترتیب «استفاده از ماسک صورت در اماکن عمومی»، «فاصله مناسب فیزیکی»، «بهداشت دست به‌طور کامل» و «جداسازی تمام افراد آلوده» ضروری است. همچنین باید مواردی از قبیل «بهبود تهویه در محیط محصور»، «طراحی مسیرهای امن در ملاء عام و در مکان‌های کسب و کار خاص»، همراه با «تمیز کردن و فعالیت‌های ضد عفونی» را مد نظر قرار داد.

شواهد حاصل از این مطالعه مروری می‌تواند با نشان دادن وضعیت موجود از همه‌گیری کووید-۱۹، موفقیت‌ها و شکست‌های کشورهای مختلف را نشان دهد و در نتیجه از آن به عنوان یک الگوی مناسب در پیش‌برد سیاست‌های داخل کشور در مقابله با این همه‌گیری استفاده کرد.

به اعتقاد این پژوهشگران، به‌کارگیری تجربه‌های کشورهای موفق و همچنین آگاهی از راهبردهای غلط مقابله با همه گیری کووید-۱۹ و آگاه‌سازی سازمان‌های بهداشتی و درمانی داخل کشور، در تدوین برنامه‌های مقابله با همه گیری کرونا پیشنهاد می‌شود.

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «مروری بر رمزگشایی از موفقیت‌ها و آموختن از شکست‌های کشورهای مختلف در سیاست‌های پیشگیرانه و بهداشتی برای جلوگیری از بیماری همه‌گیر COVID-19» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و محمدمهدی امام جمعه، میلاد موسی‌زاده و زهره نقدعلی؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی قزوین در انجام این طرح تحقیقاتی مشارکت داشتند.
برچسب ها: ویروس کرونا
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها