به روز شده در ۱۴۰۰/۰۷/۰۴ - ۲۱:۲۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۱۳ ساعت ۱۱:۲۲
کد مطلب : ۲۸۶۲۷۷

قابلیت «View Once» در واتس‌اپ بروزرسانی شد

قابلیت «View Once» در واتس‌اپ بروزرسانی شد
گروه فناوری: واتس‌اپ قابلیت جدیدی به نام «View Once» یا «یک بار مشاهده» را به پیام رسان خود اضافه کرده که به موجب آن عکس‌ها و ویدیوهای ارسال شده پس از رویت توسط گیرنده به صورت خودکار حذف می‌شوند و تنها یکبار قابل مشاهده هستند.

واتس‌اپ این قابلیت جدید را در اختیار کاربران هر دو سیستم عامل اندروید و iOS قرار داده است. این قابلیت در حال حاضر برای بسیاری از کاربران اعم از کاربران ایرانی فعال شده است. هدف از فعال کردن این قابلیت آن است که کاربران بتوانند مدیریت بیشتری بر محتوای ارسال شده در چت‌ها داشته باشند.کاربرانی که این قابلیت برای آنها فعال شده باشد، در هنگام ارسال عکس یا ویدیو، گزینه یک بار مشاهده را در قسمت کپشن مشاهده می‌کنند. در صورت انتخاب این گزینه، کاربر مقابل تنها می‌تواند یک بار ویدیو یا عکس ارسال شده را مشاهده کند. زمانی که مخاطب محتوای ارسال شده را مشاهده کرده و صفحه چت را ببندد، محتوا به صورت خودکار حذف می‌شود.

پس از آنکه محتوای ارسال شده توسط مخاطب رویت شد، ارسال کننده می‌‌تواند متوجه این موضوع شود. البته این احتمال وجود دارد که گیرنده از محتوای آن اسکرین شات بگیرد یا آن را ذخیره کند که در این صورت فرستنده متوجه این موضوع نخواهد شد.مدت‌ها بود اخبار مختلفی در مورد این ویژگی کاربردی در واتس‌اپ منتشر شده بود. در اخبار قبلی گفته شده بود که کاربران با کمک قابلیت جدید می‌توانند تاریخ انقضا برای عکس‌ها و ویدیوهای ارسال شده در این پیام‌رسان تعیین کنند. یعنی می‌توانند مشخص کنند عکس یا ویدیوی ارسال شده در واتساپ تا چه تاریخی قابل رویت باشد و بعد از آن تاریخ محتوای ارسال شده از چت واتس‌اپ حذف خواهد شد.

اما آنچه اکنون در بروزرسانی واتس‌اپ در دسترس کاربران قرار دارد، قابلیت یک بار مشاهده ویدیوها و عکس‌هاست و کاربر نمی‌تواند تاریخ یا زمان خاصی را برای حذف شدن آنها تعیین کند، بلکه با باز کردن ویدیو و عکس و مشاهده تنها یک بار آن، محتوای تصویری و ویدیویی از چت مخاطب برای همیشه حذف می‌شود.
برچسب ها: واتس اپ
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *