کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تأثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان

27 مهر 1400 ساعت 17:28


گروه علمی: ایوان کاراسف، جراح روس در باره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.وی در ادامه افزود: « فقط مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز شود، می توان این سطح را دوبرابر کرد که بدین ترتیب دو مورد از 5 مورد ابتلا به سرطان حذف خواهد شد.

وجود اسید فولیک باعث آن می شود که با مصرف سبزیجات برگ سبز و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد.همچنین نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.با پیروی از این اقدامات می توان این بیماری را درمان و از عود سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری های مزمن را کاهش داد».


کد مطلب: 300277

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/300277/تأثیر-میوه-سبزیجات-پیشرفت-سرطان

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir