گروه اقتصادی: به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، حبیب سلماوندی اظهار داشت: طی روزهای اخیر گشتهای بازرسی و کنترل بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل انواع مراکز گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و فروشگاههای عرضه کننده گوشت مرغی و تخممرغ، خوراکی، رستورانهای بین جادهای، قصابیها، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی بازدید شد.
به گزارش ایلنا،وی با اشاره به اینکه نظارت بر تولید و توزیع بهداشتی و اصولی فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، سردخانهها، کشتارگاهها تشدید شده است، بیان کرد: یکی از اقدامات مؤثر و مطلوب در زمینه ارتقاء مسائل بهداشتی در تولید فرآوردههای دامی تشدید نظارتها بر تولید و توزیع این محصولات است.شهرستان باغملک با بیان اینکه تأمین امنیت غذایی شهروندان از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: تأمین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت مواد غذایی مصرفی شهروندان از مهمترین اهداف دامپزشکی به شمار میرود.سلمانوندی بیان کرد: از شهروندان خواهشمندیم بهمنظور ارتقاء سطح سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه، کشتارگاهها، سردخانههای نگهداری مواد خام دامی، مراتب را از طریق شماره ۰۶۱۴۳۷۲۳۰۵۵ به اداره دامپزشکی باغملک اطلاع داده تا اقدامات و بررسیهای لازم انجام شود.