به روز شده در ۱۴۰۱/۰۷/۱۵ - ۲۲:۰۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ ساعت ۱۰:۳۰
کد مطلب : ۳۵۲۰۶۰

این ظروف احتمال سرطان کبد را افزایش می‌دهد

این ظروف احتمال سرطان کبد را افزایش می‌دهد
گروه علمی: یک مطالعه هشدار می‌دهد که مواد شیمیایی مصنوعی رایج در بسته بندی مواد غذایی و برخی ظروف آشپزخانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را چهار برابر کند.محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند، افرادی که بیشتر در معرض  این مواد شیمیایی قرار دارند تا ۴.۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده‌های مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این مواد خطرناک‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، هستند.در اوایل امسال، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همیشه (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از ۹۹ درصد کاهش داد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می‌دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد - از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباس‌های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپوها.
برچسب ها: سرطان کبد