به روز شده در ۱۴۰۲/۰۳/۱۴ - ۲۰:۵۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۸ ساعت ۱۰:۳۰
کد مطلب : ۳۵۷۱۶۴

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟
گروه سلامت: گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.
 
پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود. همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.
برچسب ها: گوجه فرنگی