کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

با خواص میگو ، این غذای دریایی آشنا شوید

25 شهريور 1401 ساعت 11:43


گروه علمی:میگو یکی از سخت پوستان دریایی است که در اکثر آب‌های شور و شیرین جهان یافت می‌شود. میگو به دلیل اینکه بسیار خوشمزه و مغذی است به عنوان یکی از غذا‌های پرطرفدار دریایی در سراسر جهان شناخته می‌شود.


 میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است.اگر تا به امروز در خوردن میگو اکراه داشتید، تا پایان همراه ما باشید تا با خواص این غذایی دریایی آشنا شوید.

جلوگیری از ریزش مو
بسیاری از مردان و زنان ریزش مویی دارند که فاقد ویژگی‌های ژنتیکی این اتفاق هستند. در این موارد، می‌توان آن را به رژیم غذایی ضعیف و مواجهه با محیطی نه چندان خوب مرتبط دانست که به راحتی می‌توان آن را رفع کرد.
به طور خاص، کمبود روی در بدن، به عنوان یک عامل قوی برای ریزش مو شناخته شده است. با افزایش مصرف میگو در رژیم غذایی خود، نیاز‌های روی شما به راحتی برآورده می‌شود.

تاثیر میگو در رژیم لاغری و کاهش وزن
میگو را می‌توان برای کاهش وزن در انواع رژیم‌های لاغری مصرف کرد، چرا که دارای مقادیر زیادی از کربوهیدرات، پروتئین، زینک و منیزیم است. عناصر گرفته شده مواد بسیار سالمی هستند که برای سلامت بدن مفید هستند.
ضمن اینکه میگو حدود هفت کالری دارد، اگر شما میانگین دوازده عدد میگو میل کنید حدود هشتاد و پنج کالری دریافت خواهید کرد. این موضوع نشان می‌دهد میگو دارای کالری پایینی برای سلامت بدن می‌باشد. کالری میگوی بزرگ حدود هجده کالری است.

افزایش تعداد سلول‌های خونی قرمز توسط میگو
وقتی مردم به خون خود فکر می‌کنند، آهن اولین ماده معدنی است که به ذهن می‌رسد. آهن برای تشکیل هموگلوبین ضروری است، اما مواد غذایی مهمتری وجود دارند که مستقیماً تولید گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهند. این‌ها شامل ویتامین A و ویتامین B۱۲ هستند.ویتامین A در کمک به سلول بنیادی برای تقسیم شدن به سلول‌های قرمز خون، نقش دارد و این سلول‌های بنیادی می‌توانند تقریباً به هر سلول تبدیل شوند. B۱۲ در ارتباط با آهن به هموگلوبین تشکیل می‌شوند و اکسیژن موجود را بالا می‌برند.

میگو سرشار از پروتئین
یکی دیگر از خواص میگو داشتن مقدار زیادی پروتئین است. میگو‌ها علاوه بر آب، عمدتا از پروتئین تشکیل می‌شوند. ۸۵ گرم میگوی پخته یا کباب‌شده حدود ۲۰ گرم پروتئین فراهم می‌کند؛ یعنی فقط چند گرم کمتر از یک سینه‌ مرغ ۸۵ گرمی. هر عدد میگوی جامبو حدود ۳ گرم پروتئین دارد و حاوی چربی و کربوهیدرات بسیار کمی است.

میگو ضد فشار خون است
میگو از منابع اسید‌های چربی از خانواده امگا ۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد، زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.

تقویت سیستم ایمنی بدن با میگو
شما با مصرف روزانه میگو نیاز بدن خود را به سلنیوم تامین می‌کند. میگو دارای ویتامین ب دوازده، فسفر، کرولین و ید است. مواد ذکر شده از جمله مواد مغذی است که برای سلامت بدن موثر است. این مواد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن انسان می‌شود که با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کند.

تاثیر میگو در بهبود عملکرد تیروئید
غده تیروئید نقش بسیار مهمی در متابولیسم کلی ایفا می‌کند و هورمون‌های تیروئید، ارتباط اولیه آن هستند.
هورمون‌های تیروئیدی برای سنتز کافی به ید نیاز دارند، اما هنوز میلیون‌ها نفر به اندازه کافی از این مواد معدنی حیاتی استفاده نمی‌کنند. سرکوب بروز هورمون‌های تیروئیدی منجر به استفاده کندتر از کالری به عنوان متابولیسم می‌شود. این اتفاق باعث افزایش وزن می‌شود. میگو حاوی ید بیش از میزان کافی برای کمک به حفظ عملکرد تیروئید است.

خواص ضد آلزایمری در میگو
امگا ۳ فراوانی که در میگو وجود دارد، باعث می‌شود عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری کند. در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلی‌گرم از این اسید‌های چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری می‌کند و با خوردن هفته‌ای ۲ تا ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.

تاثیر میگو در کاهش درد و گرفتگی‌های قاعدگی
در حالی که عوامل بسیاری وجود دارند که می‌توانند شدت گرفتگی عضلات شکم را دیکته کنند، التهاب نقش مهمی را بازی می‌کند. امگا ۶ دارای خاصیت ضد التهابی است و باعث می‌شود که درد بدتر شود. همچنین دارای اسید‌های چرب امگا ۳ است که خاصیت ضد التهابی دارد و دارای اثر تعادل متقابل بر روی امگا ۶ دارد. غذا‌های دریایی به طور کلی غنی از چربی‌های امگا ۳ نسبت به گوشت‌های دیگر هستند.

تاثیر میگو در سلامت استخوان‌های بدن
همانطور که گفتیم میگو دارای منیزیم، فسفر، کلسیم و زینک است، این مواد برای سلامت استخوان‌ها موثر است. میگو برای دوران یائسگی بسیار موثر است، چرا که خطر ابتلا به بیماری آرتریت در زنان یائسه را کاهش می‌دهد. اگر می‌خواهید سلامت استخوان‌های خود را حفظ کنید میگو بخورید.

فواید میگو برای بهبود سلامت چشم
مصرف منظم میگو، اگرچه اغلب با بهبود بهداشت چشم همراه نیست؛ اما تاثیر حفاظتی بر چشم‌ها دارد. چشم‌ها در معرض انحطاط و فروپاشی قرار دارند.میگو حاوی آنتی اکسیدان‌های متنوعی، به ویژه آستاگزانتین است. آستاگزانتین یکی از چند آنتی اکسیدانی است که برای حفظ سلامتی چشم ها، تسکین خستگی و کمک به جلوگیری از شکست و از دست دادن بینایی استفاده می‌شود.

میگو ضد کم‌خونی است
افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن ۱۰۰ گرم میگو، ۱۹ درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.


کد مطلب: 358574

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/358574/خواص-میگو-این-غذای-دریایی-آشنا-شوید

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir