به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ - ۱۹:۳۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ ساعت ۱۳:۰۰
کد مطلب : ۳۶۸۸۸۸

لیست کامل هزینه‌های غذا در سفر به استانبول

گروه گردشگری: کباب‌های لذیذ، قهوه ترک، رستوران و کافه‌های متنوع، سفرهای دریایی بسفر، خیابان‌های سنگفرش شده، مناطق تجاری مرکزی شهر و هزاران دیدنی دیگر، همگی استانبول را به شهری تبدیل کرده‌اند که هر کس حداقل یکبار باید از آن دیدن کند.
لیست کامل هزینه‌های غذا در سفر به استانبول
با این حال، نکته بسیار مهم برای هر مسافری مقدار پول نقدی است که برای تعطیلات باید هزینه کند. جدا از هزینه بلیط هواپیما و رزرو هتل که پیش از سفر میپردازید، بیشترین هزینه یک سفر برای تفریح و وعده‌های غدایی روزانه می‌باشد.

هزینه یک هفته غذا در استانبول برای هر نفر
به طور میانگین مبلغی حدود 000/200/4 تا 000/000/6 میلیون برای غذای یک هفته سفر در استانبول کافی می‌باشد.
البته اگر به دنبال رستوران‌های لوکس شهر می‌باشید و یا اهمیت چندانی به وعده‌های غذایی نمی‌دهید و تنها می‌خواهید که هزینه جزئی برای انی بخش در نظر بگیرید، این مبلغ بسیار متفاوت خواهد شد.
برای یک رستوران شیک در نزدیکی مکان‌های توریستی پربازدید مانند مسجد آبی یا هر جای دیگری در تکسیم یا سلطان احمد یک وعده غذایی  برای هر نفر حدود 210000 تا 300000 تومان ( 7 تا 10 دلار) است.
در غیر اینصورت با در نظر گرفتن دو وعده غذایی به همراه صبحانه، به طور میانگین در هفته حدود 000/200/4  (140 دلار) است.
با این حال، در یک رستوران معمولی خارج از مکان‌های توریستی، که هنوز تمیز و مناسب است، حداقل 60000 تومان ( 2 دلار) برای یک وعده غذایی کامل هزینه می‌شود.
براساس این آمار با دو وعده غذایی در روز، به 120000 تومان (4 دلار) می‌رسد.
البته صبحانه هم هست که در بسیاری از رستوران‌ها حدود 20 لیر ترکیه به فروش می‌رسد. اگر به نرخ تومان محاسبه کنید، این مقدار حدود 30000 تا 50000 تومان برای هر نفر است.
توجه داشته باشید که در تور استانبول، معمولا وعده صبحانه و گاهی صبحانه و نهار هر دو با هزینه هتل پرداخت می‌شود.
البته هتل‌های ALL و UALL این هزینه را به حداقل می‌رساند.



ترکیبات وعده‌های غذایی معمول ترکی
یک صبحانه معمولی ترکی در یک رستوران شامل:
•    نان سفید
•    زیتون سیاه (گاهی سبز)
•    عسل (گاهی اوقات مربا)
•    پنیر (بیشتر سفید)
•    کره
•    چند تکه گوجه فرنگی، خیار یا هر دو
•    چای سیاه دم کرده ترکی
است.

برنامه ریزی هزینه وعده‌های غذایی در سفر به استانبول
بنابراین یک صبحانه حداقل 30000 تومانی(1 دلاری) و دو وعده غذایی حداقل 60000 تومانی (2 دلاری)، ما را به هزینه 150000 تومان (5 دلار) در روز برای وعده‌های غذایی می‌رساند.
همین هزینه در یک هفته به حداقل 000/000/1 تومان (35 دلار) می‌رسد.
برای یک مسافر با هزینه‌های متوسط عاقلانه است که برای صرف غذا در استانبول بین 1 تا 1/5 میلیون تومان (35 تا 50 دلار) در هفته برنامه ریزی کند.
نکته دیگری که باید در نظر داشت این است که در سفر به استانبول برخی از هزینه‌های غذایی روزانه شما با هزینه هتل پرداخت شده و لازم نیست در برنامه ریزی روزانه هزینه‌های سفر محاسبه شود.
اگر آدم محتاط‌تری هستید و یا دوست دارید برنامه ریزی دقیق‌تری داشته باشید می‌توانید در کنار برنامه ریزی روزانه بازدید از جاذبه‌های شهر، رستوران‌های استانبول در سایت تریپ ادوایزر را مشاهده کرده و رستوران مورد نظر را نیز انتخاب کنید.

4 غذای محبوب استانبول که باید امتحان کنید
در بین تمام شکم گردی استانبول این 4 غذا خوراکی محبوب استانبول را نباید از دست بدهید.



1.    سیمیت
سیمیت یک نان شیرینی ترکی با دانه کنجد است. و تقریباً می‌توان گفت در هر گوشه‌ای از این شهر فروخته می‌شود
•    کافه‌ها
•    رستوران‌ها
•    و نانوایی‌ها
نیز سیمیت سرو می‌کنند.
این شیرینی از آرد سفید و کنجد تهیه می‌شود البته گاهی  به جای کنجد
•    غلات سبوس دار
•    گندم کامل
•    و دانه‌های آفتابگردان
را نیز استفاده می‌شود.
ساندویچ‌های محبوب سیمیت را با پنیر و گوجه فرنگی نیز امتحان کنید. سیمیت شماره یک غذای خیابانی و نان صبحانه ترکی در استانبول است!
به طور متوسط یک سیمیت 1.50 لیر ترکیه قیمت دارد.

2.    بورک
بورک یک شیرینی نمکی است که از خمیر چند لایه درست می‌شود و با
•    پنیر
•    سیب زمینی
•    اسفناج
•    گوشت
•    یا فقط روغن پخته
می‌شود.
بورک به ندرت مانند سیمیت در خیابان‌ها فروخته می‌شود. با این حال، مغازه‌هایی که این شیرینی محبوب ترکی را در استانبول می‌فروشند، از نظر تعداد بسیار زیاد هستند.
هزینه متوسط یک وعده بورک با پنیر 5 لیر ترکیه است.

3.    دونر کباب
دونر کباب استانبول در سراسر جهان شناخته شده است، با این حال دونر ساخته شده در استانبول کمی متفاوت بوده و شما طعم واقعی یک دونر ترکی را امتحان خواهید کرد.
لایه‌های فیله گوشت (گوشت گاو یا مرغ) با چربی حیوانی روی یک چوب عمودی بزرگ قرار می‌گیرد که دور آتش می‌چرخد. بعد از چند ساعت پخت، دونر آماده سرو است. گاهی اوقات با مقداری سبزی روی نان، گوشت نازک برش داده می‌شود.
دونر گوشت گاو مرغوب 10 لیر ترکیه به بالا قیمت دارد.

4.    کباب
کباب غذا شماره یک در لیست غذاهای گوشتی استانبول است. کباب را می‌توان از تکه‌های گوشت یا گوشت چرخ کرده، با سبزیجات یا غلات پخته (به ترکی پلو) درست کرد.
چندین نوع کباب را امتحان کنید تا کباب مورد علاقه خود را انتخاب کنید. کباب مورد علاقه اکثرا مسافران استانبول
•    کباب آدانا
•    کباب بادمجان
است.
قیمت کباب‌ها از 50 لیر ترکیه شروع میشود.
 
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها