به روز شده در ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ - ۰۱:۴۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۱ ساعت ۱۰:۰۹
کد مطلب : ۳۷۲۶۷۳

تغذیه مناسب در زمان افت فشار خون

تغذیه مناسب در زمان افت فشار خون
گروه سلامت: رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران توصیه کرد در مواقعی که فشار خون افت پیدا می‌کند مصرف مواد غذایی تأثیری ندارد، در ادامه به توصیه های این متخصص اشاره می شود.به گزارش بهداشت نیوز ،ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران اظهار داشت:فشار توسط عمل پمپ قلب ایجاد می‌‌شود به این‌ صورت که وقتی قلب منقبض می‌شود فشار خون در رگ‌‌ها بالا می‌‌رود که آن را فشار سیستولیک (ماکزیمم) می‌‌نامند و هنگامی که قلب منبسط شده و دوباره از خون پُر می‌شود،فشار در رگ‌ها پائین آمده و آن‌ را فشار دیاستولیک (مینیمم) می‌نامند که گاهی این نظم به هم خورده و فشار بالا یا پائین می‌رود. 
 
اولین علایم افت فشارخون را می‌توان رنگ ‌پریدگی شدید،خشک شدن آب دهان، سیاهی رفتن چشم، ضعف، استفراغ ،خونریزی دستگاه گوارش،بی‌‌حالی و کسلی است. می‌توان در مواقع افت فشار خون می‌توان مقداری نمک مصرف کنند و خوردن آب قند هیچ تأثیری برای بالا بردن فشار ندارد. 

عواملی که باعث بالا رفتن فشار خون می‌شوند را می‌توان استرس،نمک، تصلب شرائین (سخت ‌شدن دیواره رگ‌ها)که علت اصلی پرفشاری مزمن خون است که عامل شروع آن،آسیب به جدار داخلی عروق است و به دنبال رسوب کلسیم،کلسترول و فیبرین در جدار عروق رخ می‌دهد و چاقی که فشار خون بالا در این افراد چاق نسبت به کسانی که وزن طبیعی دارند شایع‌تر است.
برچسب ها: فشار خون پایین