کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟

10 بهمن 1401 ساعت 11:55


گروه علمی: طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.


کد مطلب: 384341

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/384341/چرا-نباید-غذا-نوشیدنی-داغ-فوت

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir