به روز شده در ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ - ۰۹:۵۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ ساعت ۱۳:۳۸
کد مطلب : ۳۸۴۳۸۴

این خوراکی‌ها باعث تپش قلبتان می‌شوند

این خوراکی‌ها باعث تپش قلبتان می‌شوند
گروه سلامت: ممکن است بعد از خوردن وعده‌های غذایی متوجه ضربان قلب خود شوید یا ممکن است ضربان قلب خود را در گلو، گردن یا قفسه سینه احساس کنید.به گزارش سلامت نیوز،تپش قلب ممکن است در هر زمانی اتفاق بیفتد، از جمله بعد از غذا خوردن یا در حین غذا خوردن. اگرچه تپش قلب می‌تواند ترسناک به نظر برسد، اما معمولاً خطرناک نیستند.
 
تپش قلب بعد از غذا خوردن چقدر شایع است؟
تپش قلب بعد از غذا خوردن بسیار شایع است. ممکن است در صورت داشتن آلرژی یا حساسیت غذایی نیز رخ دهند.افزایش ضربان قلب برای بسیاری از افراد در طول روز اتفاق می‌افتد. اما وقتی حواس‌تان پرت نمی‌شود، بیشتر متوجه تپش قلب می‌شوید. ممکن است وقتی بی حرکت نشسته اید، استراحت می‌کنید یا دراز کشیده اید، آن‌ها را حس کنید.

علائم و علل تپش قلب
علائم تپش قلب عبارتند از:
حرکت و جنبش: ممکن است احساس لرزش یا جنبش در قفسه سینه داشته باشید. قلب شما می‌تواند احساس کند که در حال حرکت است.

ضربان قلب نامنظم: قلب شما ممکن است احساس کند که در حال پرش کردن، ضربان نامنظم، یا افزایش سرعت و کاهش سرعت تپش است. همچنین ممکن است به نظر برسد که قلب شما برای یک یا دو ثانیه می‌ایستد.تپش قلب: ممکن است احساس کنید که قلبتان به شدت می‌تپد. برخی از افرادی که تپش قلب دارند می‌گویند که می‌توانند ضربان قلب خود را در گوش خود بشنوند.

علت تپش قلب بعد از غذا خوردن چیست؟
معمولا تپش قلب بی ضرر است. آن‌ها می‌توانند به دلیل جویدن، بلعیدن و فرآیند گوارش یا به دلیل موادی که می‌خورید ایجاد شوند. بیشتر تپش قلب به این معنی نیست که شما یک مشکل اساسی سلامتی دارید.

چه غذا‌هایی باعث تپش قلب می‌شود؟
غذا‌هایی که ممکن است باعث تپش قلب شوند عبارتند از:
غذا‌های پر کربوهیدرات: که می‌توانند سطح قند خون را افزایش دهند، به ویژه اگر قند خون پایین (هیپوگلیسمی) دارید.
غذا‌های با سدیم بالا: مانند غذا‌های فرآوری شده یا کنسرو شده.
غذا‌های پر قند: به خصوص اگر هیپوگلیسمی دارید
غذا‌های تند یا غنی: این گروه غذایی می‌توانند باعث سوزش سر دل و گاهی اوقات تپش سریع قلب شوند.

برخی از مواد موجود در غذا نیز ممکن است باعث تپش قلب شوند:
مونوسدیم گلوتامات (MSG): غذا‌های فرآوری شده و برخی از وعده‌های غذایی رستوران ممکن است حاوی این تقویت کننده طعم باشند. افرادی که به MSG حساس هستند ممکن است تپش قلب را تجربه کنند.
تئوبرومین: شکلات حاوی این ترکیب طبیعی است که در گیاهان کاکائو یافت می‌شود. تئوبرومین می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد که منجر به تپش قلب می‌شود.
تیرامین: الکل، پنیر‌های کهنه، گوشت‌های پخته شده و میوه‌های خشک حاوی این اسید آمینه هستند. تیرامین می‌تواند فشار خون را افزایش داده و باعث تپش قلب شود.

چه مکمل‌هایی می‌توانند بعد از خوردن غذا باعث تپش قلب شوند؟
مصرف مکمل‌های غذایی همراه با وعده‌های غذایی گاهی می‌تواند منجر به تپش قلب شود. این مکمل‌ها عبارتند از:
پرتقال تلخ برای سوزش سر دل، سلامت پوست و کاهش وزن مصرف می‌شود.
افدرا، برای درمان سرماخوردگی، کسب انرژی و کنترل سردرد مصرف می‌شود.
جینسینگ که برای به دست آوردن انرژی مصرف می‌شود.
زالزالک که برای بیماری‌های قلبی مصرف می‌شود
سنبل الطیب، برای اضطراب، افسردگی و خواب مصرف می‌شود

چه دارو‌هایی می‌توانند باعث تپش قلب بعد از خوردن غذا شود؟
برخی از دارو‌ها که ممکن است همراه با غذا مصرف شوند نیز می‌توانند منجر به تپش قلب شوند. این دارو‌ها عبارتند از:
دارو‌های آلرژی، آسم و سرماخوردگی
آنتی بیوتیک‌ها
قرص‌های رژیمی
دارو‌های بیماری قلبی
دارو‌های فشار خون بالا
انسولین
دارو‌های تیروئید

سایر علل تپش قلب مربوط به خوردن و آشامیدن ممکن است شامل موارد زیر باشد:
کم خونی (تعداد کم گلبول‌های قرمز خون)، که می‌تواند ناشی از کمبود آهن در رژیم غذایی شما باشد.
کم آبی بدن زمانی که آب کافی نمی‌نوشید.
نوشیدن الکل، که ممکن است منجر به فیبریلاسیون دهلیزی شود (ریتم نامنظم قلب که از دو حفره فوقانی قلب شروع می‌شود).
احساس اضطراب یا استرس قبل، حین یا بعد از غذا
سطوح پایین پتاسیم (هیپوکالمی) که می‌تواند باعث آریتمی شود.
به ندرت، تپش قلب پس از خوردن غذا می‌تواند نشانه‌ای از بیماری قلبی باشد. اگر قلب شما اغلب بعد از خوردن غذا می‌تپد، برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.
اگر تپش قلب و درد قفسه سینه یا مشکل تنفسی دارید فوراً کمک بگیرید.

آیا کافئین باعث تپش قلب می‌شود؟
کافئین محرکی است که در قهوه، شکلات، نوشیدنی‌های انرژی زا، چای و نوشابه یافت می‌شود. ارائه دهندگان قبلاً فکر می‌کردند که کافئین منجر به تپش قلب می‌شود. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که در حد اعتدال (حداکثر سه فنجان در روز)، کافئین ممکن است در واقع فواید قلبی داشته باشد. اگر بیش از سه فنجان در روز بنوشید، ممکن است متوجه تپش قلب شوید.گفته می‌شود، برخی از افراد ممکن است به ویژه به کافئین حساس باشند، حتی در سطوح پایین. همچنین، در موارد نادر، نوشیدن مقادیر زیاد نوشیدنی‌های انرژی زا با کافئین بالا ممکن است باعث آریتمی شود.

پزشکان چگونه تپش قلب را پس از غذا خوردن تشخیص می‌دهند؟
پزشک شما به صدای قلب شما گوش می‌دهد تا زمزمه یا صدا‌های دیگر را بررسی کند. آن‌ها شما را بررسی خواهند کرد:
دارو‌های فعلی، از جمله مکمل‌های گیاهی
رژیم غذایی
سبک زندگی
تاریخچه پزشکی

علائم
پزشک شما ممکن است آزمایش خون (شمارش کامل خون-cbc) را برای بررسی کم خونی یا پتاسیم پایین توصیه کند.
آن‌ها همچنین مشکل تیروئید یا سایر مشکلات سلامتی را که می‌تواند منجر به تپش قلب شود بررسی می‌کنند.
آیا پزشک من می‌تواند مشکل قلبی را به عنوان علت تپش قلب پس از غذا خوردن رد کند؟
پزشک ممکن است آزمایش‌های دیگری را برای بررسی سلامت قلب شما پیشنهاد کند. این تست‌ها عبارتند از:
اشعه ایکس قفسه سینه: که تصاویری از قلب و ریه‌های شما ارائه می‌دهد.
اکوکاردیوگرام (تست اکو): برای نشان دادن عملکرد قلب شما در حال حرکت.
الکتروکاردیوگرام: برای نظارت بر ضربان قلب و ریتم.
تست استرس ورزش: که ریتم و عملکرد قلب شما را مطالعه می‌کند.
مانیتورینگ هولتر: برای ثبت فعالیت قلب شما در مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت.
ضبط کننده رویداد: برای ردیابی قلب شما در طول چند هفته و به شما امکان می‌دهد تپش قلب را در زمانی که دارید ضبط کنید.

پزشکان چگونه تپش قلب را بعد از غذا خوردن درمان می‌کنند؟
درمان هر نوع تپش قلب به تشخیص بستگی دارد. اغلب اوقات، تپش قلب جدی نیست. آن‌ها اغلب خود به خود از بین می‌روند.
آن‌ها ممکن است توصیه کنند که برای کنترل علائم خود تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنید.
تغییراتی که تپش قلب را کنترل می‌کنند
داشتن خواب کافی
یافتن راه‌هایی برای مقابله با استرس
افزایش ورزش
مدیتیشن
تمرین یوگا، تای چی یا سایر اشکال حرکت ذهنی
ترک سیگار

چگونه تپش قلب را بعد از غذا خوردن کنترل کنم؟
یادداشت برداری از علائم بعد از غذا خوردن به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید چه چیزی ممکن است باعث تپش قلب شما شود. حتما توجه داشته باشید:
هنگام تپش قلب چه غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی مصرف می‌کنید؟
کاری که با شروع تپش قلب انجام می‌دهید.
تپش قلب چقدر طول می‌کشد.

چگونه می‌توانم خطر تپش قلب را بعد از غذا خوردن کاهش دهم؟
برای کاهش خطر تپش قلب:
درمان اضطراب یا افسردگی را دریافت کنید. می‌توانید با ارائه دهنده خود در مورد دارو‌های ضد افسردگی یا سایر دارو‌ها صحبت کنید.
وزن خود را در حالت تعادل نگه دارید. اگر وزن اضافی دارید، از پزشک خود در مورد برنامه کاهش وزن سوال کنید.
یک برنامه ورزشی منظم را شروع کنید. ورزش می‌تواند سلامت کلی قلب و عروق را بهبود بخشد و به کنترل اضطراب کمک کند.
اقداماتی را برای کاهش استرس انجام دهید. می‌توانید تنفس دیافراگمی، مدیتیشن، یوگا را امتحان کنید.

آیا می‌توانم رژیم غذایی خود را برای جلوگیری از تپش قلب بعد از غذا تغییر دهم؟
بسته به محرک، ممکن است بتوانید رژیم غذایی خود را تغییر دهید تا از تپش قلب بعد از خوردن غذا جلوگیری کنید.

رژیم غذایی برای کنترل تپش قلب بعد غذا
مصرف غذا‌های غنی از پتاسیم مانند آووکادو، موز، سیب زمینی و اسفناج
از نوشیدن الکل اجتناب کنید یا مصرف آن را کاهش دهید
نوشیدن مایعات زیاد را فراموش نکنید
برای جلوگیری از افت قند خون، وعده‌های غذایی خود را فراموش نکنید
بر میزان مصرف کافئین خود نظارت کنید
میزان نمک و شکری که می‌خورید را کاهش دهید

چه زمانی باید در مورد تپش قلب پس از خوردن غذا به پزشک مراجعه کنم؟
اغلب اوقات، تپش قلب بعد از غذا خوردن مضر نیست. اما مهم است که به پزشک خود مراجعه کنید تا مطمئن شوید که نشانه‌ای از یک مشکل جدی سلامتی نیست.

اگر تپش قلب همراه با موارد زیر دارید فوراً کمک بگیرید:
درد یا ناراحتی قفسه سینه
گیجی یا سرگیجه
دشواری در تنفس، تنگی نفس یا بروز سایر مشکلات تنفسی
تعریق بیش از حد (دیافورز)
غش
سفتی غیرمعمول در بازوها، قفسه سینه، فک، گردن یا قسمت بالای کمر.

خوراکی‌های افزایش دهنده ضربان قلب
دکتر احمد درستی (متخصص تغذیه) گفت: «نرخ ضربان قلب (تعداد دفعاتی که قلب در یک دقیقه می‌زند) تحت تاثیر عوامل بسیار و از جمله رژیم غذایی، مقدار تحرک، حالت ذهنی و احساسی و دارو‌های مصرفی است.»

مواد غذایی حاوی کافئین
مواد غذایی حاوی کافئین می‌توانند تعداد ضربان قلب را افزایش دهند. کافئین محرک سیستم مرکزی اعصاب است و می‌تواند مغز و سیستم عصبی را تحریک کند. این وضعیت باعث افزایش تعداد ضربان قلب می‌شود. اگر به فشار خون بالا یا نامنظمی تپش قلب مبتلا هستید، تا حد امکان از مصرف هر نوع خوراکی کافئین دار خودداری کنید و یا مصرف آن‌ها را به حداقل برسانید. کافئین در قهوه، چای سیاه، چای سبز، برخی از نوشابه‌های گازدار (بویژه کولاها)، نوشیدنی‌های انرژی زا و شکلات وجود دارد.

چای
تئوبرومین موجود در شکلات
تئوبرومین یکی دیگر از محرک‌های سیستم عصبی است که به طور طبیعی در شکلات و خوراکی‌های با طعم شکلات (مانند بستنی، کیک، آبنبات، شکلات داغ و شیر شکلاتی) وجود دارد. بنابر تحقیقات سال ۲۰۱۳، تئوبرومین بسته به دوز مصرفی اش، ضربان قلب را افزایش می‌دهد؛ یعنی هرقدر تئوبرمین بیشتری مصرف کنید، ضربان قلب تان افزایش بیشتری نشان می‌دهد. اگر شما به تپش قلب بالا مبتلا هستید، از مصرف شکلات تا حد ممکن خودداری کنید.

شکلات تلخ
مصرف بیش از حد شکر
مصرف خوراکی‌هایی که قند خون را افزایش دهد و یا سرعت افزایش قند خون را بالا ببرد، می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد. بنابر بررسی‌های محققان، قند خون بالا در عملکرد مناسب رگ‌های خونی اختلال ایجاد کرده و موجب افزایش ضربان قلب و فشار خون می‌شود. از غذا‌هایی که فشار خون را افزایش می‌دهند می‌توان به غذا‌های حاوی کربوهیدرات بالا و بویژه کربوهیدرات‌های ساده اشاره کرد. نوشیدنی‌های پرشکر، آبنبات، دسر‌های شیرین، غذا‌های فوری، نان سفید، ماکارونی و برنج سفید، همگی به سرعت قند خون را افزایش می‌دهند. این نوع خوراکی‌ها را باید بسیار کم مصرف کرد. به جای آن‌ها می‌توان از نان گندم کامل، سبزیجات و لوبیا‌ها استفاده نمود؛ زیرا آن‌ها بیشتر حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده هستند و از قند‌های ساده کمتر دارند.

شکر
کافئین بیش از حد
 خوردن قهوه صبح - بسته به اینکه چند بار لیوان خود را پر می‌کنید، احتمالاً خوب است و قلب شما را به لرزه در نمی‌آورد. در واقع، برخی تحقیقات این تصور را که مصرف کافئین باعث تپش قلب می‌شود یا به آریتمی‌ها کمک می‌کند، مانند اکتوپی را ضعیف دانسته اند.دکتر اولینا گریور، مدیر بخش مراقبت از قلب در Northwell Health در منهاست، می‌افزاید: «تپش‌ها ممکن است توسط کسانی که آن را تجربه می‌کنند به عنوان ضربان قلب شدید یا غیرعادی توصیف شوند»

گریور می‌گوید: «تقریباً اگر یک یا دو فنجان قهوه می‌نوشید، پس واقعاً نباید این تپش قلب غیر عادی را داشته باشید.»در حالی که هیچ آستانه جهانی در مورد اینکه چقدر قهوه باعث تپش قلب می‌شود وجود ندارد، نوشیدن بیش از مقدار متوسط قهوه می‌تواند باعث تپش قلب در برخی از مصرف کنندگان شود.دکتر آلیسون زیلینسکی، متخصص قلب و یکی از مدیران برنامه قلب و عروق ورزشی در موسسه قلب و عروق نورث وسترن مدیسین Bluhm در می‌گوید: «وقتی غذا می‌خورید، بدن جریان خون به سیستم گوارشی را افزایش می‌دهد که می‌تواند منجر به افزایش ضربان قلب شود.»

زیلینسکی خاطرنشان می‌کند: «بعضی از افراد نسبت به سایرین نسبت به کافئین حساس‌تر هستند و ممکن است باعث شود آن‌ها احساس عصبانیت کنند یا احساس کنند قلبشان در حال تپش شدید است. در این صورت، ممکن است بخواهند از آن اجتناب کنند و مصرف سایر مواد حاوی کافئین نیز ممکن است قلب شما را به لرزه درآورد، نه اینکه فشار خون را بالا ببرد.»

به عنوان مثال، بسیاری از نوشیدنی‌های انرژی زا مملو از کافئین و سایر مواد شبه کافئین مانند تورین هستند که ممکن است شما را به لرزش بیاندازند، به خصوص اگر یک قوطی بزرگ آن را بخرید یا بیش از یک عدد مصرف کنید. در حالی که تغییرات زیادی در محتوای کافئین وجود دارد، برخی از نوشیدنی‌های انرژی زا به اندازه چندین فنجان قهوه حاوی کافئین هستند.

زیلینسکی می‌گوید: «نوشیدنی‌های انرژی‌زا، که می‌توانند حاوی مقادیر بسیار بالاتری کافئین نسبت به قهوه یا نوشابه و همچنین محرک‌های دیگر مانند گوارانا باشند، در موارد نادری می‌توانند باعث آریتمی‌های خطرناک شوند. این خطر زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، یا همراه با سایر محرک‌ها یا ورزش شدید باشد، بیشتر می‌شود. افراد مبتلا به آریتمی قلبی، احتمالاً باید از مصرف آن‌ها اجتناب کنند.»

گوارانا، گیاه بومی آمازون، یک محرک دارویی قوی است که اغلب در نوشیدنی‌های انرژی زا استفاده می‌شود.
گریور خاطر نشان می‌کند که خاصیت ادرارآور کافئین نیز مشکل ساز است، چرا که کم آبی بدن می‌تواند باعث تپش قلب شود؛ بنابراین علاوه بر مصرف قهوه در حد اعتدال، نوشیدن آب فراوان نیز بسیار هائز اهمیت است.
سایر منابع کافئین مانند چای و شکلات که میزان کافئین بسیار کمتری نسبت به قهوه دارند (اما می‌توانند با شکر افزوده شده باشند) نیز به تپش قلب منجر می‌شوند. (اگر آن‌ها در مقادیر زیاد مصرف شوند)

زیلینسکی می‌گوید: «برای تپش قلب مرتبط با غذا، «اگر متوجه چیز جدید یا متفاوتی می‌شوید، همیشه ایده خوبی است که پزشک خود را مطلع کنید تا ارزیابی کند که آیا این چیزی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد یا خیر»علیش که همچنین نایب رئیس تلویزیون ریتم قلب، رسانه انجمن ریتم قلب است، می‌گوید: «پس از خوردن غذا ممکن است دچار سوزش سر دل شوید، ممکن است دچار مشکلات هضم شوید که همه این موارد را می‌توان با تپش قلب اشتباه گرفت. تپش قلب یک احساس است: قلب در قفسه سینه تلنگر می‌زند، احساس می‌کنیم که یک ضربان را از دست می‌دهیم، در مقابل، سوزش سر دل بیشتر یک احساس سوزش در پشت استخوان سینه است.»

عالیش می‌گوید: «اگر هر از چند گاهی تپش قلب داشته باشید، اشکالی ندارد، اما اگر به طور منظم اتفاق بیفتد، مانند چندین بار در هفته یا تقریباً هر بار که غذا می‌خورید، من کمی مشکوک‌تر می‌شوم.
اگر تپش قلب ادامه یابد یا تعداد دفعات آن‌ها افزایش یابد، ممکن است نشانه یک مشکل پزشکی جدی تری مانند آریتمی باشد و مستحق مراقبت پزشکی است. این مشکل که بر روی ضربان یا ضربان قلب شما تأثیر می‌گذارد، می‌تواند باعث تپش قلب شود.»

قهوه
قند
همانطور که در بالا ذکر شد، شکر نیز می‌تواند مقصر تپش قلب شما باشد. مصرف زیاد قند می‌تواند باعث ترشح هورمون اپی نفرین یا آدرنالین در بدن شود که ضربان قلب را افزایش می‌دهد.در حالی که هیچ آستانه دقیقی برای جلوگیری از تپش قلب وجود ندارد، به طور خاص، دستورالعمل‌های رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۵ توصیه می‌کند بیش از ۱۰ ٪ کالری روزانه را از شکر اضافه دریافت نکنید. این معادل ۱۲ قاشق چایخوری، ۵۰ گرم یا ۲۰۰ کالری از شکر اضافه شده یا تقریباً معادل یک تکه کیک شکلاتی است. یک قوطی نوشابه معمولی حدود ۱۲۶ کالری از شکر اضافه شده دارد.

قند
الکل
برای افرادی که آریتمی دارند و تپش قلب را تجربه می‌کنند، الکل یکی از رایج‌ترین محرک‌ها است. زیلینسکی خاطرنشان می‌کند: «ارتباط قوی بین الکل و فیبریلاسیون دهلیزی وجود دارد.»به طور کلی مصرف الکل می‌تواند اثرات منفی بر روی قلب داشته باشد. علیش می‌گوید: «الکل، به‌ویژه در سطوح بالاتر، تا حدی سمیت قلبی دارد. این یک محرک بسیار قوی برای تپش قلب و تپش‌هایی است که در اثر ریتم غیرطبیعی قلب ایجاد می‌شود.» او می‌گوید: «الکل می‌تواند هر ریتم غیر طبیعی قلب و تا حد زیادی فیبریلاسیون دهلیزی را تحریک کند.»
زیلینسکی می‌گوید: «اصطلاح «قلب تعطیلات» به افزایش تپش قلب پس از مصرف زیاد الکل اشاره دارد که معمولاً در رابطه با فیبریلاسیون دهلیزی پس از نوشیدن زیاد الکل استفاده می‌شود. برای افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، الکل می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد. به طور کلی، نوشیدن الکل خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را افزایش می‌دهد.»

تپش قلب
غذا‌های غنی از کربوهیدرات
کربوهیدرات‌های فرآوری شده نیز می‌توانند به تپش قلب منجر شوند. این به این دلیل است که اکثر کربوهیدرات‌ها هنگام هضم به گلوکز یا قند تجزیه می‌شوند. در نتیجه، آن‌ها می‌توانند سطح قند خون را افزایش دهند. اگر فردی قند خون پایینی داشته باشد، نوسان یا افزایش سطح قند خون با یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات قابل توجه‌تر است. تغییرات قند خون می‌تواند باعث ضربان قلب سریع یا سایر تغییرات ضربان قلب شود.

دسترسی آسان به غذا‌های پر کربوهیدرات برای صبحانه، ناهار و شام (از شیرینی‌ها گرفته تا ساندویچ‌های نان سفید و پاستا) نمی‌تواند کاملا مفید باشد. به همین دلیل، کارشناسان می‌گویند مهم است که به آنچه می‌خورید توجه داشته باشید و کربوهیدرات‌ها را در حد اعتدال مصرف کنید.زیلینسکی می‌گوید: هر وعده غذایی بزرگ می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد. کربوهیدرات‌ها قند و سطح خون را افزایش می‌دهند و باعث ترشح انسولین می‌شوند (نظارت بر کربوهیدرات به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت مهم است.)برای سلامت قلب و عروق، ما رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها و سبزیجات، برخی چربی‌های سالم مانند ماهی، روغن زیتون، آووکادو و آجیل را توصیه می‌کنیم.

پاستا
تیرامین
این آنزیم در غذا‌های مختلف از جمله پنیر کهنه، گوشت‌های پخته شده، کلم ترش و سس سویا یافت می‌شود.
تیرامین یک اسید آمینه است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد و فشار خون را تنظیم می‌کند. هنگامی که مقدار بیشتری از این آنزیم آزاد می‌شود یا وارد بدن می‌شود، فشار خون را بالا می‌برد که می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد و باعث تپش قلب شود.
ترشی کلم
خوراکی‌های کاهش دهنده ضربان قلب
فلفل‌های تند
بنابر نظر محققان مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، فلفل‌های هندی می‌توانند از بی نظمی ضربان قلب پیشگیری کنند. بی نظمی قلب می‌تواند منجر به کاهش جریان خون در مغز و دیگر اندام‌های بدن شود. کپسایسین موجود در این فلفل‌های تند می‌تواند گردش خون را بهبود بخشیده و از تپش ناهنجار قلب پیشگیری کند.

فلفل
اسید‌های چرب امگا ۳
برخی از خوراکی‌های گیاهی مانند گردو‌ها و روغن‌های سبزیجات، حاوی اسید‌های چرب آلفا لینولنیک اسید (ALA) یعنی نوعی اسید امگا ۳ هستند. ماهی هم دارای چند نوع اسید چرب امگا ۳ است. با مصرف این نوع مواد خوراکی می‌توانید نرخ تپش قلب تان را پایین بیاورید. در حقیقت اسید‌های امگا ۳ اثری مستقیم روی انقباض ماهیچه‌های قلب داشته و موجب کاهش ضربان قلب می‌شوند. ماهی‌ها و بویژه انواع قزل آلا، سالمون، تن، خالمخالی، شاه ماهی و ماهی سفید سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ هستند.

ماهی
مصرف فیبر
داشتن چربی خون (تری گلیسرید) بالا، می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد. در حقیقت همین چربی‌ها می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بالا ببرند؛ اما مصرف غذا‌هایی که تری گلیسرید کمی دارند و همچنین مصرف گندم کامل و برنج قهوه‌ای و جوی دوسر، می‌توانند از چربی خون کاسته و ضربان قلب را بهبود بخشند. فیبر‌های رژیمی مانند لوبیاها، جو دوسر، دانه‌های کتان، سبوس برنج، میوه‌ها و سبزیجات از چربی تری گلیسرید موجود در خون می‌کاهند.

سبزیجات
مواد معدنی
یکی از بهترین روش‌ها برای داشتن ضربان قلب نرمال، خوردن غذا‌های حاوی مواد معدنی، چون منیزیم و کلسیم است. این مواد معدنی می‌توانند ضربان قلب را منظم کنند. کلسیم موجود در قلب و رگ‌های خونی، باعث انقباض ماهیچه‌های آنان شده و منیزیم می‌تواند آن‌ها را از حالت انقباض درآورد. با خوردن مواد غذایی مانند سبزیجات سبز، بروکلی، سیب زمینی آب پز و ماهی سالمون، می‌توانید از هر دو ماده معدنی به اندازه کافی دریافت کنید. همچنین مصرف لبنیات کم چرب، به اندازه کافی کلسیم به بدن تان می‌رساند. آجیل، مغزدانه ها، لوبیا‌ها و گندم کامل هم سرشار از منیزیم هستند.

بروکلی
آووکادو
آووکادو سرشار از منیزیم و پتاسیم است. البته موز و مرکبات نیز سرشار از پتاسیم هستند؛ اما آووکادو علاوه بر پتاسیم دارای چربی‌های مفید هم هست. با مصرف این خوراکی می‌توانید ضربان قلب تان را در حالت عادی و منظم حفظ کنید.
خوراکی‌هایی که باعث تپش قلب می‌شوند

آب
وقتی بدن به اندازه کافی آب داشته باشد، جلوی غلیظ شدن خون را می‌گیرد و گردش خون در بدن بسیار بهتر می‌شود. اما بدن هنگام کم آبی برای بیرون فرستادن مواد زاید و حفظ ضربان قلب در حالت نرمال، به سختی می‌افتد. پس تا جایی که بدن تان لازم دارد، آب بنوشید.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها