کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

چرا نباید موبایل را از شب تا صبح به شارژ بزنید؟

خبر فوری , 22 مهر 1402 ساعت 9:08


گروه علمی: نسل جدید تلفن‌های همراه هوشمند، به سی دقیقه تا ۲ ساعت زمان نیاز دارند تا کاملا شارژ شوند. زمان شارژ، بستگی زیادی به ظرفیت باتری موبایل شما دارد (گوشی‌هایی با ظرفیت باتری بالاتر، به زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز خواهند داشت) و در عین حال میزان قدرت شارژر را نیز باید در نظر گرفت.

 
 شارژ کردن باتری موبایل در طول شب تا صبح نه تنها ضروری نیست، بلکه باعث می‌شود تا باتری گوشی شما زودتر پیر و از رده خارج شود. برای به حداکثر رساندن طول عمر باتری موبایل، باید از چرخه‌های شارژ کامل (۰ درصد تا ۱۰۰ درصد) اجتناب کنید. سامسونگ در این باره اعلام کرد: «شارژ کردن باتری موبایل تا ۱۰۰ درصد به صورت مکرر، ممکن است تاثیری منفی برروی عمر مفید باتری موبایل داشته باشد.»

به همین ترتیب، شارژ کردن کامل آیفون برای مدت طولانی هم ممکن است سلامت باتری آن را به خطر بیندازد. به جای آن که گوشی موبایل‌تان را به‌طور کامل شارژ کنید توصیه می‌شود که باتری موبایل را تا ۸۰ درصد شارژ کرده و اجازه ندهید که میزان شارژ آن از ۲۰ درصد کمتر شود.

اگر چه احتمالا موبایل شما، از مکانیزم داخلی مناسبی برای محافظت از باتری‌اش برخوردار است، اما رعایت چند نکته به شما کمک می‌کند تا عمر باتری موبایلتان را افزایش دهید: جدیدترین به روزرسانی‌های نرم‌افزاری را نصب کنید تا گوشی‌تان با نسخه جدید، راندمان باتری را به شکل مفیدی افزایش دهد.

 از شارژر‌های اصل یا تائید شده استفاده کنید؛ چرا که توان تحویل (آمپر، ولت و وات) در شارژر‌های فیک ممکن است متفاوت بوده و از استاندارد‌های ایمنی لازم برخوردار نباشد. از قرار دادن موبایلتان در دما‌های بالا یا پائین جلوگیری کنید (گوشی‌های اپل و سامسونگ بهترین راندمان را در دمای بین صفر تا ۳۵ درجه سانتیگراد دارند) شارژ موبایلتان را به ۸۰ درصد از ظرفیت کامل محدود کنید. بهترین کار این است که شارژ موبایل شما همیشه بین ۲۰ درصد تا ۸۰ درصد باشد. هرگز موبایلتان را برای مدتی طولانی (مثلا شب تا صبح) به شارژ نزنید و هر زمان که باتری پر شد، آن را از پریز برق بکشید. همیشه در هنگام شارژ شدن باتری، گوشی موبایل‌تان را در فضایی با تهویه مناسب قرار دهید و زمانی که به شارژ است، هرگز موبایل یا شارژر را زیر پتو، بالش و یا بدنتان نگذارید.


کد مطلب: 433611

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/433611/چرا-نباید-موبایل-شب-صبح-شارژ-بزنید

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir